Asyaveannesi04 1gunes ben bestlak da kullandım ama solgardan çok daha memnun kaldım 17 aylık kızım hala emziriyorum
benimbebegim 1gunes Ben 6 ay kullandım ilk iki ay her öğün iki tane sonraki aylar günde iki tane olarak sütüm besleyiciydi fakat özellikle ilacı içtikten sonra göğüslerimde şişlik daha çok oluyordu
Liliales 1gunes ben birkaç gündür kullanıyorum henüz bir etkisini görmedim. Sütüm bebeğe yetiyor çişi kakasından anlıyorum ama öyle dolup taşma boyutuna gelmedi 14 günlük bebeğim
1gunes Asyaveannesi04 merhaba bende bestlak kullandım fakat artık sütüm yetmiyor diye solgar tavsiyeleri aldım umarım faydalı olur
1gunes benimbebegim sütünüz arttı mi peki şu an benim sütüm akşamları özellikle hiç olmuyor ve artık memelerim geç doluyor
1gunes Liliales benimde ilk aylar yetiyordu hatta sütüm akıyordu artık ama bebeğim 3 ah 6 günlük artık yetmez oldu özellikle akşam 9 10 da kalmıyor sütüm
Deletedmom_79 Liliales dolup taşmayı vaadetmiyor zaten. Malt senin süt kaliteni arttırır B12 ise hafızana ve yorgunluğuna yardımcı olur
benimbebegim 1gunes bende de artış oldu bol bol da su iç bebeği besleyici özelliği daha fazla şans verebilirsin bence
Liliales Deletedmom_79 yorumlarda herkes sütünün arttığını yazmıştı da o yüzden insan öyle bir etki bekliyor. Tabi ki önemli olan yetecek kadar sütün olması ve kalitesi
Deletedmom_79 Liliales artma başka dolup taşma başka cancağazım🤭. Ama güzel tartı görürsün bu ay hemen farkeder. Bunun yanısıra bol su içme ve eğer ilerde ekstra yorgunluk sezersen vücudunda Pregnacare’i de öneririm (beeaatfeeding yazan) Solgar ile birlikte kullanabilirsin🤌🏻🤌🏻
hzdmm Merhaba ben de solgat aldım ama meme reddi yaşadık içinden sadece 2 gün kullandım 10 tane falan sonra bıraktım duruyor yeni açıldı tarihi 2024 e kadar almak isteyen olursa uygun fiyatlı vereceğim evde boşa durmasındansa
Liliales Deletedmom_79 Imom da alacaktım bu dediğiniz daha iyiyse bunu alayım teşekkür ederim tavsiyeniz için 😊
redizepol1 1gunes 1 haftadır kullanıyorum deli gibi süt var benim ilk zamanlar sütüm çoktu. Sonra azalmaya başladı. 1 haftadır bunu kullanıyorum yine masallahi var. Çok memnunum