Zeyzeh2 Imau ben de alınamıyor biliyordum ama nete yazinca veriliyor diyo sen alan arkadşınla irtibat kur bak bakalım nasıl almiş
Sinem61 Imau ben öğretmenim, önlisanslara formasyon verilmiyordu belki şimdi değişmiştir bilemiyorum . Online eğitim de verilmiyor çünkü uygulamalı dersler var , staj var .
Sinem61 Imau ücretli öğretmenlik için de formasyon gerekli değil ama lisans mezunu olmak gerekli. Yani ücretliye yapılan başvurularda formasyon alan varsa o kişi tercih edilir ama başka başvuru yoksa formasyonsuz olanlar da seçilebiliyor. Ama dediğim gibi lisans mezunu olmak gerekiyor
Zlm Imau her üniversitenin başvuru zamanı oluyo ama 2 yıllık mezunu iseniz formasyonla ne yapabilirsiniz bilmiyorum hem veriliyo mu onuda bilmiyorum
Vlns Imau bahsettiğiniz şekilde alınmıyor diye biliyorum . Uzaktan Online vs formasyon vermiyorlar artık
Zlm Imau her okulun farklı diye biliyorum ben tek tek bakın isterseniz Kocaeli veriyo bikdihim ege veriyo diye biliyorum
Esolorin Imau önlisans mezunu olunca hiçbir şekilde alınmaz normalde ek ders karşılığı çalışmak için aslında önlisans mezunu alınmaz ola ki köy yeridir öğretmen bulunmuyordur o ayrı belki ya da çocuk gelişimi onlısans mezunudur ihtıyac varsa çağırılır onun dışında formasyon sadece lisans mezunları alabilir