Nova Merhabalar yumurta beyazına başlayacağız. Nasıl verebilirim? Sebzeleri çatalla ezip veriyorum(blw yapmıyoruz yani), onu nasıl verebilirim emin olamadım.
aylinpala Nova yumurta beyazı hakkında çok fazla farklı görüş var ya 🥲 bizim doktorumuz 10.aydan önce başlamayın dedi. Bazı doktorlar 1 yaşından bile önce önermiyor anlayamadım valla
Cinarveannesi007 Nova benim bebeğim 2 hafta sonra 1 yaşında olacak. İlk kez verdim hemen alerjik reaksiyon gösterdi
Nova aylinpala Bizim doktor 7 aylıkken önerdi. Alerji yapaca gıdalarla ne kadar erken tanışırlarsa alerji oluşma riski azalıyor diye çalışmalar varmış. Ben yine de bir aya yakın bekledim. Bir saat önce kadar beyazını sarısı beraber tarhana ve sade yağ ile pişirip verdim yedi. Şu an bir alerjik belirti yok bakalım😇 3 gün kuralıyla gideceğim sonra ceviz vereceğim bakalım
Nova Mrv_cnl O biraz eskidenmiş. Bizim doktorumuz 7 aylıkken önerdi. Yukarıda da yazmıştım. Alerji riski gıdalarla erken tanışıldığında alerji yapma ihtimalinin azaldığına dair çalışmalar varmış. Biz de bugün başladık bir sıkıntı yok şu an.
Nova Cinarveannesi007 Tam bilmiyorum ama sanırım bir süre sonra tekrar denetmek gerekiyor. Doktorunuz daha doğru cevap verir de