Hazalts00 Kızım memeyi emmiyor zorla veriyorum ama hep elini emiyor ısırmaya çalışıyor çok tuhaf davranıyor huysuz gibi elini bıraktığında bağımlılar gibi tekrar ağzına götürmeye çalışıyor neler oluyor kızıma
Mimeva Hazalts00 diş canım dişleri kaşınıyor hemen çıkmasa bile bu aylarda belirtileri başlıyor normal bişey
beyzzsenturkk_ Hazalts00 bizimki de öyle aramızda 2 gün var ısıra ısıra emiyor kendi kendine tuhaf seyler yapıyor dişleri kaşınıyor cunku emziği de ısırıyo😂
Nlyldz23 Hazalts00 benim oğlum da 4ay 10günlük aynısı memeyle savaşta sanki zorla emziriyorum ama çokta üstüne gitmek istemiyorum meme reddi yapmasın diye hem diş hem atak herhalde
Mimeva Hazalts00 hemen çıkacak diye bişey yok 2-3 ay sonra çıkabilir daha geçte çıkabilir genetiğe bağlı benim kızım 3 aylıkken kaşımaya başladı 2 ay sonra çıkardı mesela diş kaşıyıcı alıp verin eline kaşısın
Hazalts00 Mimeva bu sırada huzursuzluk meme reddi falan oluyor muydu uykusuzluk gece uyanıp ağlamalar falan var mıydı
Mimeva Hazalts00 Bu belirtilerde varsa diş belirtilerinin yanında 4. Ay atağına girmişsiniz geçici bi süreç
Hazalts00 beyzzsenturkk_ vala anlam veremiyorum çok üzülüyorum da zorla uyuyor elini emerek uyumaya başladı 🤕
Hazalts00 Nlyldz23 ben zorluyorum bazen ama olmuyor. Bugün pompayla sıktım sütü şırıngayla verdim biberonda bilmiyor içmeyi
beyzzsenturkk_ Hazalts00 emzik kullanıyor musunuz bizim sanırım dislerimiz kasınıyor 4,5 aydan sonra tutmaya basladı gece onla oyalanıyor en azından ellerini tutarak sallıyorum gerçi emziği de ısırıyor ama olsun en azından göğüs yaralarım dinleniyor