Sevdimbaknehalegeldim Gulefsan olursa etiketlerim ama hiiicc sanmıyoruuumm bilinçli kendine ve eşine güvenen kadın olmak böyle birşey işte 😄
Benimdunyamm Sevdimbaknehalegeldim şimdi bende spiral var hamile kalırsam benim suçum mu yani bazen ne yaparsan yap önüne gecemezson
Sevdimbaknehalegeldim Benimdunyamm düzenli baktırmam gerekiyo ona da kayma vs olursa hamile kalabilirsin
Benimdunyamm Sevdimbaknehalegeldim baktiriyorum nerden bilebilirsinnki şimdi baktırdın 1 ay sonra kaydı
Ceylangul Emine003 1 buçuk aylık çıktı vala bilmiyorum sevinimi üzülimmi rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
Ceylangul Emine003 1 buçuk aylık çıktı vala bilmiyorum sevinimi üzülimmi rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
Emine003 Ceylangul maşallah maşallah canım sevin bence eminim zor olur senin için anladığım kadarıyla bebeğin küçük galiba kaç aylık canım
marinelife Ceylangul ben hiç hamile olduğunu sanmıyorum ya altı üstü gecikme ve çift çizgi yok bu veriler benim için yetersiz bence kesinlikle değilsiniz
Aynelzehra123 Namkol bu dünyada yiyecek ekmeği varsa o bebek gelecek biz tabiki tedbirimizi alacağız ama rabbim isterse her türlü korunsanda oluyor böyle şeyler