ahsenmomm Kızlar Ümraniye’de oturuyorum. Evimin yakınlarında bi anaokul var orayı düşünüyorum . Haftanın 5 günü . Saat 9-16 arası. Fiyatı 7.500 dedi . Bana çok geldi ama çokta bilgim yok fiyatlar hakkında . Sizce nasıl ?
DiyetteyimYiyemem ahsenmomm tam gün olduğu için normal geldi bana yarım gün için pendikte 7500-6000-5000-4000 diyen oldu bana da
ahsenmomm DiyetteyimYiyemem of of yarım gün 7500 mü 🤦🏻♀️ Ya bende aşırı kararsız kaldım bi yandan çok istiyorum bi yandan kazıklanıyormuşum gibi geldi 🤦🏻♀️ Madem öyle fiyatlar yapacak bişey yok . Teşekkür ederim 🤩
ahsenmomm DiyetteyimYiyemem hayır çalışmıyorum ama bebeğim oldu 26 günlük çok zor oluyor kızımda çok hevesli olunca
Amine- İyi araştırın özel kurumlara güven olmuyor hem de çok uygun benim sütten ağzım yandı sizin de yanmasın.
ahsenmomm Amine- çok mu uygun cidden mi ? Hayırdır ne oldu sizin ? 😞 Benim komşum daha önce göndermiş o önerdi bi de bayadır varmış okul bilenler biliyor yani , ben yeni taşındım o yüzden bilmiyordum .
annebenanneoldum Ümraniyenin neresindesiniz? Bende düşünüyorum , atakentte benim dünyam anaokulu var orayı düşünüyorum ama fiyat sormadım daha
irva ahsenmomm İst Beylerbeyi’n de 😁 Ama çoğu yerde bu fiyatlara yakın zaten okullar.Benim orası bir tık daha üst fiyat olarak semtten dolayı o kadar.