Rmyslymn Kizlar bebegim 36 günlük geceleri uyuyor fakat gündüzleri iki saat bile zor uyutuyorum gün ışığı gördü mü yatmiyor evimiz panjurlu bugün odanin panjurunu kapatip uyuttum yanlismi yapi yorum gece gündüz ayrimini bozar miyim boyle yaparsam
Lolita Rmyslymn canm gündür gece kavramına alışması için gündür gün ışığı olan yerde sesli ortamda gecede karanlık sessiz ortamda bırak gündüz emzirirken mamasını verirken sürekli konuş onunla
Bitanesi Rmyslymn benim oğlumda gün ışıyınca uyumayan bi bebek sabah ezanında kalkıyo 😀 bende kapatmıyorum perdeleri uykusu varsa gündüzde uyuyo zaten.
Onedroplove Rmyslymn daha çok erken gece gündüzü kavrayamaz ilerleyen zamanlarda uyku düzenin oturtursunuz şimdi nasıl kolayınıza geliyor ise öyle yapın sizinde dinlenmeye ihtiyacınız var
Rmyslymn [bilinmeyen] artik mecbur kaldim cildirdim çünkü gündüz bir dakika firsat vermiyordu kucakta gezmek istiyor sürekli tutma pozisyonunu degistiriyim istiyor
Defnelinamm12 deletedmom4842 nasıl bilecekler hanımlar benim bebegım de 1 haftalık geceleri uyumuyo gündüzleri uyuyo
deletedmom4842 Defnelinamm12 1 haftalık bebek bilemez pek zaten canım biraz daha zaman geçmesin lazım