Kızım 36 haftalık doğdu şimdi 48 günlük. 1 ay kontrolünde doktor (aynı zamanda emzirme danışmanı) sütüme bakıp yağlı olduğunu mama vermeme gerek olmadığını söylemişti. Doğduğunda sarılık olmuştu kızım (kan uyuşmazlığı ve erken doğum faktörlü) o zaman ki doktoru günde 3,4 defa mama ver sarılığını atana kadar demişti ancak ben 2 defa verdim sarılık değeri düşüşe geçmişti doktor günde 1,2 defa ver kilo alımını desteklesin demişti ancak ben 1 verdim vermedim o da haftada bi kaç gün anca çünkü beni emmesi iyiydi hala da çok iyi Maşallah. gün içindeki kakalı ve çişli bez sayımızda oldukça iyi. Ancak dün akşam başlayan bir kriz yaşadık sürekli memede kaldı memede uyuyor yatağına koyuyorum gözler fal taşı gibi açılıyor gazımı var diye uğraştım saatlerce yok fayda etmiyor memeye gelip emip emip uyuyor sonra tekrar uyanıyor. Deneme amaçlı 90 cc mama yaptım hepsini yumruklarını sıka sıka içti bitirdi ben şok. Bakıyorum sütüm de var yok değil memem de yumuşuyor emdikten sonra. Annem kardeşimin de öyle olduğunu söyledi hem annemi emermiş hem mama içermiş çok iştahlıymış. Bu arada şu an 3400 gram bebeğim, 2325 gram doğmuştu. Önerilerinizi bekliyorum