iremsgroglu Ay Allahım daha 3.5 aylıgız uyku gerilemesi yaşıyoruz delirmek üzereyim gece uykumuz rutin ve çok güzeldi gitti bir hafta 10 gündür. Gündüz uykumuz hiç yok. Allah aşkına metot söyleyin migrenim var uykusuz kaldıkça daha kötü oluyorum
beyzzsenturkk_ iremsgroglu maalesef cok da yapılacak bir şey yok o zamanlarda oluyor uyku gerilemesi benim kız gece 4 de kalkıp oyun istiyordu gözümü açmadan geziyordum evde loş sessiz bir oda belki bir beyaz gürültü iyi olabilir uykuya tekrar döndürmeye çalışın gülümsemeyin ben cok göz kontağı kurmamaya dikkat ediyorum yoksa gözlerini bir açıyor bir daha kapatmıyor etrafta ki uyaranları kaldırın dikkatini cekmesin ve sabırlı olun
Cinarveannesi007 Ay atağına girmiş… vallahi ne tavsiye edilebilir ki benim oğlum 11 aylık hala uykusuzuz. Gece uyanıyor, her sabah 6da ayaktayız falan
iremsgroglu beyzzsenturkk_ ay ben yalvarıyorum annecim nolur uyu diye göz kontağıyla sallardım emzirirdim artık uyusun diye bakmicam o zaman cidden gülüyor hepten konsantresi dağılıyor uykuya. Ay bitiklerdeyim öyle böyle değil migren beni çok zorluyor. Slingle geziyoruz artık evde kollarım kaldırmıyor
beyzzsenturkk_ iremsgroglu gözüne bakmıyorum hatta beşiği sallarken görünmemeye calısıyorum bulundugumuz odadan cıkmıyorum mümkünse ışığı da açmıyorum yoksa günün basladıgını ve oyun vaktinin geldiğini sanıyorlarmış ayagıma koyup sallıyorum bir iki oynuyor konuşuyor etrafı izliyor en son pes edip uyuyor günlerdir aynı döngü içerisindeyiz gündüz uykularına da dikkat ediyorum ama gece oyun oynamaya kalkıyor hanımefendi😂😂😂
iremsgroglu beyzzsenturkk_ ay aynılarını deniyorum bugün ben bayılıcam uykudan onda tık yok. Etrafı izliyor anca bana bakıyor vicdanımla oynuyor ilgisiz kalmak istemiyorum ama uyumak gerek annecim affetsin beni 😂😂😂 bitiklerdeyim beşiği de görünmeden sallıyorum ayağıma alıyorum 2 saat sürdü gece uyutmadı ayaklarım pert artık doğum kilolarım gitsin diye onu kucağımda ayakta sallarken spor hareketleri yapmaya başladım bi yerden kar gütmek lazım
iremsgroglu beyzzsenturkk_ ay bi d epış pış açıyorum onu sever işe yaramıyor resmen beyaz gürültüye geçeyim
beyzzsenturkk_ iremsgroglu valla bende 6ya kadar salladım eşim deliksiz uyudu cocugu salla diyoruuumm ayagında bacagından cok tüm vücudunu sallıyo mecbur iş başa düşüyo otur otur insan uyuşuyor da