Yasar Merhaba dünyanın en iyi anneleri 😊 Bebeğim 9.5 aylık ve gündğz yada gece fark etmezsizin sadece meme emerek uykuya dalabiliyor Ve bu beni çok yoruyor artık. Gündüz yine bişey değil ama gece herzaman ağlayarak uyanıyor ve memeyi ağzına aldığı an devam uyuyor bazen 15 dkkada bir bazen 1 saat bazen 1,5 veya 2 saatte bir uyanıyor yani acıkmadıpını biliyorum eminim ama başka türlü uyutamıyorum. 6. Aya kadar emzik kullanıyorduk ama şuanda asla almıyor .Bunu nasıl değiştirebilirim fikri olan varmı 😭
Aselmina1906 Yasar mesela şuan bunlardan birini yaşıuorım bu saate kdr kimbilir kaçıncı kalkışımız 🥹🥹
Ecem000 Bızde 5 ayı geçtik 10 gündür memede uyuyo bende zorlanmaya başladım başka türlü uykuya giremiyo napıcam bilmıyorum
Yasar Evet ben yatarak emzrimeme rağmen artık çok yoruluyorum ve bir yandanda gece kendşmde uyku sarhoşu oluyorum. İlk öylr alıştığında herkes birşeyşer dedi alıştırma alıştırma diye daha küçüktü ve kendi öyle huzurlu uyuyorsa bebeğim nasıl rahatsa öyle yaparım diye düşündüm iyikide yaptım ama şuan artık dayanamıyorum. Bide uykusunda çığlık atarak uyanıyor sanki on gündür emmeyen bebek ağlıyormuşcasına
Yasar Onu biliyorum çok denedim asla devam uyumadı her yöntemş denedim ama saatler geçsede memeyi alöadan uyumadı
i23m Bizde de aynı durum var. Şu an acıktığı için değil meme ağzında uyumak istediği için kucağımda. Ben uykusuzum, açım. Gündüz de böyle, kucakta meme ağzında uyuyor. Bu durumu değiştirmem lazım. Tek başıma idare edemiyorum
Siibell123 i23m Benim de aynı şekilde. Eğer memede tam dalmaz çekersem ağlamaya başlıyor tekrar meme vermek zorunda kalıyorum. Bu sefer de çok emiyor kusuyor yatıramıyorum hemen. Her kalkışımızdan sonra yatması 1 ,5 -2 saat sürüyor . Ben çok uykusuz kalıyorum böyle 🤦🏻♀️