Aselsmar Slm kızlar, 1 ay 16 günlük bebekleriniz gece emmek için kaç kere kalkıyor? Gece kaç defa emzirmek gerekli? Yada siz gece kaç defa emziriyorsunuz?
Seren-karan Oğlum üç aylık olcak 2-3 saatte bir emziriyorum o kalkmazsa ben kaldırıyorum uykulu emiyor geri yatırıyorum uzun yattı mı sanki aç yatıyor gibime geliyor kıyamıyorum ☺️
motherofLeyla Seren-karan yaa kocaman olmuş artık bence kaldırmayın uyusun :) sarılık riski olmasaydı ben yeni doğduğunda bile uyandırmak istemezdim yazık çocuklar tatlı uykularından zorla uyandırılıyo ama sarılık geçene kadar mecbur :) sarılık bitti ben daha hiç uyandırmadım şimdi 2 ay 4 günlük kendi acıkınca uyanıyo gece uykusunu zaten 4-5 saat yapıyor doktor 5 saati geçirme demişti 5 saati geçmiyor zaten :)
Firaaa Seren-karan 3 aylık bebeyi uyandırmak doğru diyil . İlerki dönemlerde uyumak isdemiyecekdir . Ayrıca seni uykudan uyandırıb yemek verseler hoşuna gidermi? . Ben oğlum doğduğundan beri hiç kaldırmadım .
Aselsmar Bizimki ben dürtmesem uyanmıyor. Bazen zorla ben uyandırıyorum. Gündüz 54 dakika bir uyanıyor. Bazen de 1 saat ara ile uyanıyor ama gece uyuya kalsam uyanmadığını farkettim bu normal mi?
Seren-karan Firaaa ben bebeğimi yeni doğduğunda uyandırıp sürekli emzirdiğim için sarılık olmadı şükür şimdide uykusunu açmadan emziriyorum yeteri kadar emiyor geri uyuyor zaten ben annesi olarak böyle uygun görüyorum ve şükür oğlumda yeteri kadar beslenip sağlıklı büyüyor
Aselsmar Ecem000 keşke uyansa ben uyanıyorum ama hanım efendi istifini bozmuyor altını alıyorum . Gözümü açıyor tebeşir atıp geri yatıyor .
Ecem000 Aselsmar valla bu nesil nasıl bişey ben anladım ezanı beklıyo bızımkıde yakında bende pskloğa gıderım artık 😂😂