sedaksoy Kızlar bugün 42 günlük olduk sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama dikişli mi dikişsiz mi karar veremedim hangisini önerirsiniz tecrübeli annelerim 🥰
EmeLSGROGLU sedaksoy estetik dikişli bizim ki zamanla kendi kendine atacak dedi doktor . Daha yeni olduk henüz atmadı ama bi zararı da yok . Dikişsiz nasıl olur bilemiyorum .
Bebegimm1 sedaksoy dikişli önerdi doktorum dikişsizde tekrar doktora gitmek gerekiyor onu çıkarmak için orda belki canı acıyabilir dikişlide kendi kendine düşüyor ertesi gün banyosunuda yaptırmıştım 1 hafta içinde dikişleri düşmüştü aksı bir şey yaşamadık
sedaksoy Gizem2665 şuan dikişli çok gündemde değil ama eskiden beridir hep dikişli olduğu için açıkcası dikişli yaptırmak istiyorum daha sağlıklı geliyor bana
Gulsennn1 sedaksoy bence dikişli tercih etmeyin hissizlik oluyormuş ilerde ve estetik açıdan ve bakım açısından da çok rahat
sedaksoy Gulsennn1 onda sadece ilk işeme de acı oluyormuş sanırım daha sonrası rahatmış bilmiyorum kararsız kaldım
Gulsennn1 sedaksoy evet ben 7 aylıkken yaptırmıştım doktor antibiyotikli krem verdi 3 saatte 1 felan onu sıkıyordum klipsin içine başka bişe yok
Skylifee006 sedaksoy klampli yaptırdık. Klamp çıkana kadar sünnet olmamış gibi rahattık. Klamp çıkınca bir gün huysuzdu sonra kolay geçti.