Chicco ergonomik kangurumu baby plus kangurumu chicco 120tl babyplus 49tl kanguru kullananlar tavsiye verin
HilalAnl ben solomombaby kullanıyorum ergonomik çok memnunum instagram da sayfaları var ben hepsiburadanın sitesinden almıştım araştırıp bakabilirsin canım. Kullanışı rahat bele ağırlık yüklemiyor bebekte içinde rahat ediyor
HilalAnl bende solomom baby kullanıyorum cok rahat sırt bel agrısı yapmıyor hatta bebegım ıcınde rahat uyuyor
HilalAnl ben baby plus aldım e bebekten kullanıyorum memnunum da fakat biraz kücük sanki bebegm 42 günlk büyüyünce olmayacakms gbi
HilalAnl Ben mamadusun ergonomik kangurusunu aldım bebeğim hiç ama hiç sevmedi babam hediye getirmiş infantino kanguru getirmiş ona bayılıyo artık araba felan istemiyoruz hep onda gezmek istiyo☺️☺️Tavsiye ederim hemde çok rahat Yani babyplus tercih edebilirsin bence
HilalAnl ben babyplus aldım 12 kg a kadar taşır yazıyor canım şimdilik memnunum
HilalAnl Bende solomombaby aldım instagramdaki olumlu yorumlar üzerine ama 2 gün oldu daha alışma evresindeyiz. 🤗 Thesra 5321n Kızlar nasıl alistirdniz bebislerinizi, biz 64 günlüğüz, tavsiyeniz var mı ?🤗
Mrvozdmr
Liyaninannesiiii bir problem olmasında sesli yapsınlar
Liyaninannesiiii bir problem olmasında sesli yapsınlar☺️
Mrvozdmr Yarın karbonat testi yapacağım kontes e😂
AslTiryakiParldar benım suan bebeğim 6kilo 60cm ufakmı gelir
HilalAnl kusura bakmayınbebektrn frsat bulupta güremiyorum kücük gelmez benmmkde 5 kiloydu en son boyu 60 olmasada 60a yakındır😊
Nilsmom Benim bebeğim o kanguruyu sevmedi canım çok kalın ve içinde sıkışık duruyo kullanmıyorum babamın getirdiğini seviyo hafif ve daha güzel dışarıyı izleyebiliyo öne doğru olduğu için ondan memnunuz
Nilsmom dısarda gezınce alıstı hemen saga sola bakarak sevdı hemen ama evde ılk basta denedıgımde ıcınde durmadı dısarı cıkınca hosuna gitti
Nilsmom aLıştırıLmasına gerek yokki 15 günLükden beri takıyorum ama bazı bebekLer sewmiyo ne yaparsan yap rahat edemiyo inş sizinkide sewen bebek oLr
Nilsmom yenidoğan aparatı ile mi aldınız acaba ?
Ben mağazada deneyip kraft aldım denerken bi 15 dk kadar durmuştu bugün 1 saatten fazla durdu hatta uyudu icinde alıştırma evresi yasamadik:) alalı 5 gün oldu 57 gunluguz şu an:)
5321n dışarıda henüz denemedim bakalım inşallah sever 🤗
GmzSnn ya ne güzel.. Biz bacakları için sıkıntı olur mu diye çok endişe ettik ve bekledik. Araştırınca faydası bile olduğunu duyduk.
Şimdi 2 buçuk aylık olacağız neredeyse bakalım inşallah sever 🤗
Sanemikom yenidoğan aparatı kanguru ile birlikte geliyor 🤗
Nilsmom aynen bacakLarı açık oLarak tutuyoruz mecburen we kaLça için sağLıkLı asLnda
Nilsmom aceLe et bence kiLo aLdıkLarında zorLanırsın 🤣🤣
GmzSnn doğru 😁😁😁
78 günlüğüz erken mi kanguru için erken Doğum oğlum
Selay kullanabilirsiniz 15 günlükken kullanmaya başlayan arkadaşlarımız var 🤗