Pinrsnl Taha19- maşallah sizin bebis büyümüş yani bende 20 aylara falan gelsem keserim muhtemelen evet çok sağlıklı emmesi ama emmiyor oynuyor ısırması sıkması ayy gerçekten Allah yardımcımız olsun sabır gerekiyor 😂
Taha19- Pinrsnl amin amin canım ama hala kıyamıyorum annem bıraktır dedi diye bıraktırdim yemiyor iki dakika geçmeden emmeye geliyor hep açık kalsın meme diyor misafirler var yanında açmaya çalışıyor ben oysa emsin 3 yaşına kadar dedim olmuyor gerçekten 😔
Pinrsnl Taha19- bence en doğru olanı yapmışsınız ama çünkü zaten artık yediği yemekten vitamin alması gerekiyor süt onu doyurmaz
Sapsikanne Pinrsnl 10 gün sonra 17 aylık olacak hala aynı yemek yemeyi falan da bıraktı hep meme emmek istiyor ve zayıflamaya başladı artık ne yapacağımı şaşırdım
Pinrsnl Sapsikanne ay neden böyle bunlar ya hep açık göğüslerim hele gece artık o kadar sıkıldım ki çocuğu yanımda uyutuyorum sabaha kadar memeler açık emiyor isteyince
Sapsikanne Pinrsnl ben de aynı 17 ay olacak hala aynı artık çıldırıyorum uyku uyuyamıyorum sabah kalkıp işe gidiyorum çok zor valla