Momhappytr Bebeklerinizi ne zaman oturtmaya basladiniz kizlar. Bebegim 3 ay 13 gunluk hic yatmak istemiyo oturmak istiyo gibi bi hali var
Melis1706 Momhappytr 4,5 aylikken 4. Ayinda heo kafayi kaldiriyoedu dik oturmak istiyordu doktora danistim 5,5 aylikken desteksiz oturdu
nazlimom_ Momhappytr 4. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor 10 dk yastığa sırtını dik değilde yatar gibi oturtturmamış söylemişti öyle yapıodum
Melis1706 Momhappytr suan kollarindan tut cek onu yap baska seylerle oyala cunku biraz kucuk doktorumuz 4. Aydan itibaren demisti
Dilenkk Momhappytr ben daha önce hiç oturtmadim korktum o yüzden 5-10 dk oturtuyorum ve dik tutamıyor şu an kendini o yüzden çok zorlamak istemiyorum
Momhappytr @Dilenkk Pupis sleepymom 5 dk felan oturtsam ağlar mı ilk tepkisi me olur acaba korkuyorum
Eminecak Momhappytr 4 aylık olunca yavaş yavaş başlarsın oturtmaya bize doktorumuz öyle soylemisti. 5 buçuk aylık ek gidaya geçtik destekli daha iyi oturuyordu tam 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı
Dilenkk Momhappytr ağlamıyor korkmana gerek yok. Sadece dik duramıyor. Oyuncaklarla ilgisini çekmeye çalışıyorum. Yoksa öne eğiliyor. Dik dursun diye destekliyorum o kadar
sleepymom Momhappytr bizimki meraklıydı oturmaya kucağımda oturtarak başlamıştım yavaş yavaş 5 dk 10 dk sonra alıştı zaten
mervekb Momhappytr benim bebeğim de 3 ay 5 günlük bugünler sürekli kalkmaya çalışıyor yerinden yapamıyor tabi, ben elinden tutunca tüm gücüyle kalkıyor istekle oturmak istiyor ama ben kıyamıyorum indiriyorum daha kafası da arada sendeliyor.