Mlkkrm Kızlar ankestra setim mahf olmuş durumda ne yapsam cok temız olur prlamasını istiyorum napabilirim cocuktan bıraz bosladım baya kotu durumda birde ellerim deterjana gelmiyor
35lavanta Mlkkrm Eldiven kullanarak temizlik yapın cifin fırın için olan temizleyicisi var o baya etkili ama kesinlikle eldiven şart birikmiş kirleri anında temizliyor
Kayra-moms1 Mlkkrm porçözün yağ sökücüsü kesinlikle. İnox yüzeyleri güzel parlatıyor tabi kurulamak gerek🌸
benoyleuygungordum_ Mlkkrm domolun fırın temizleme köpüğü , ben ocağa falanda kullanıyorum 👌 olmayınca asperox kullanıyorum oda mis gibi yapıyor.
Mlkkrm 35lavanta Evet ondan var evde deniyecem acaba başkada varmı dıye düşündüm eldıvende alacam yoksa ellerım kanıyor
Melis1706 Halil_3006 evet o muhtesem ben hep onu kullaniyorum vi ara kopuk yerine sprey cikarmisti o cok kotuydu birde ace nin yas cozucusu var oda cok guzel
Klymeneninatlasi benoyleuygungordum_ domolu bende seviyorum ama çok kötü kokuyor ne kadar durulasam da fırını bir kere boş çalıştırıyorum koku gitsin diye 🤦🏻♀️
Halil_3006 Melis1706 köpük efsane birşey ben denemek için aldım memnun kalınca anneme falan da aldım çok beğendi
Kubrailkan Cifin yeni bir spreyi çıkmış ben onla yapıyorum cidden reklamlardaki gibi ovalamaya gerek bile olmuyorbayildim ona 🙈🤣