Kokoshbaby Merhaba kızlar bebegimde enfeksiyon war uzun süredir hava ve klamoks antibiyotik kullanıyoruz ama hirlamasi bir türlü geçmiyor kafayi yemek üzereyim bu hirlamadan nasil kurtulucam Allahını seven bana bi çözüm yolu söylesin 6 aylık bebegim
Elevka_96 Kokoshbaby ne kadar süredir var hırıltı benim kızım olduğunda doktor 1 Aydan fazla hırıltısı olabilir demişti ve gerçektendr uzun sürdü o kadar.
1meowmam Kokoshbaby bizimki hasta oldu çok kötü hırıltı vardı doktora götürdük sürekli ılık sıvı şeyler içirin dedi bitki çayı,su ve emrziriyorsanız sürekli emzirin demişti üstüne düştüm bi kaç günde geçti (sizinki ne zamandan beri var ?
Bebegmmm Kokoshbaby bizde o hiritildidan çok çektik sorunu var burun yapisinda . Ama doktor büyüdükçe hiriltilsr 1 yasa kadar geçiyor demişti. Şuan 9 aylık ve gerçekten bitti bizde saskiniz horultudan duramiyoduk dizinde gecer
Kokoshbaby Yagmur0606 ewet göğsünden geliyor hirlama sesini Krsisindaki kişi bile duyuyor yani o derece
Yagmur0606 Yagmur0606 bizde bu durum 4 ay sürdü iki ay bitti sonra tekrar başladı ılık yoğurt yedirirdim ıhlamur ıcırırdim bide mustelanın gögüs balsamı var onunla masaj yapardım cok şükür bir aya toparlanmıstık
AlpCaghan Sadece İzotonik su koyarak buhar vermeniz işe yarayabilir bende yaptım çocuğuma arkadaslarimdan da çok duydum
Kokoshbaby 1meowmam hemen hemen 1 buçuk aydır war ilaçlarını aksatmadan weriyorum havasını fln ama nafile geçmiyor oksurugude dewam ediyor
1meowmam Kokoshbaby üzüldüm inşallah tez zmnda sağlığına kavuşur onlar hasta olunca bizim moralimiz de bozuluyor ister istemez :(
Kubratemiz Kokoshbaby doktorunuz alerji bolumune götürmenizi söylemedimi ? Benim oğlumda öyleydi o kadr antibiyotik hava herşey boştu geçse bule bir hafta sonra başa sariyorduk çocuk göğüs ve alerji bölümüne gittim alerjik bronşit diye birşey var alerjik astım da . Benim oğlum alerjik astım çıktı bütün kışi çok rahat geçirdik ama şimdi yaz gelince alerjisi coştu en azından evde 5 güne atlatiyoruz önceden hep hastaneye yatıyorduk yije düzelmiyordu bence doktorunuza danışın alerjiye de bir uğrayın derim.
Kubratemiz Aslicamm merhaba benim gittiğim alerji doktoru herşeyi araştırıp ona göre tedavi yöntemi uyguluyor alerji olmmasa bile bı bağışıklık değerleri bile bu duruma getirebiliyor o yüzden neyin sebep olduğunu bulmak gerekiyor ona göre ilaç ve ya vitamin takviyesi olarak ilerliyor biz koruyucu hava ve alerji ilacı kullanıyoruz.