Aselcvk Ben de çok görüyorum bu ilanları, ah diyorum keşke yabancı dilim olsaydı…
Ben bir GSM şirketinde evden çalışıyordum; insanların egoları, şirketin resmen personelini bir yem olarak müşterinin önüne atması ve asla personeline sahip çıkmaması oldukça iğretiydi açıkçası. Tabi sizin firma ve sektörünüz farklıdır, dilerim iyi insanlarla karşılaşırsınız. 🙏
Bebeğiniz küçük olduğundan çalışma saatlerinizdeki sistem çok önemli, istediğiniz zaman mola tuşlayabiliyorsanız, bebeğinizin size ihtiyacı olduğu anda yanında olabilecekseniz sizin için daha verimli olur. Tabi bebeğinizin gözünüzün önünde olması gerektiğinden aniden ağlama vs. durumlarında çağrı esnasında ses problem olabilir, firmanızla bu gibi durumları görüştünüz mü bilmiyorum ama ses kayıtları dinlenirken uyarı yiyebilirsiniz. Tüm bunların dışında evden çalışmak elbette ki avantajlıydı, normal çalışma sistemindeki yolda geçen süreyi evinizde aktif bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz.
Bu arada sormak istiyorum Flemenkçe öğrenmek yerine, İngilizce ve Almanca öğreniyorum şu an; bu iki dili bilirsem Flemenkçe’yi daha kolay öğrenebilirim diye düşünmüştüm, sanırım iki dilin karması oluyor Flemenkçe. Bir de sonradan öğrenilen bir seviye yaptığınız iş için yeterli oluyor mu yoksa anadil seviyesi mi istiyorlar?
Hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. 🙏🌺