AylizBuglem Kızım 4 aylık emerken terliyor doğduğundan beri bu böyle ensesindeki saçları ıslanıyor o derece. Ama iki gündür yattığı yerde bile terliyor. Hastalanacak diye korkuyorum. Bişey yapmam gerekir mi? Doktoruma sordum ama hala cevap vermedi
Poly-ana AylizBuglem Benim oğlumda öyle yastığı sırılsıklam oluyor uyuduğunda emerken kafasının yanları terliyor baya bi ayakları da terler hep
Mehmet_Erdem AylizBuglem benim bebeğim de terliyor ama normal bence havalar ısınıyor biz nasil terliyorsak onlarda öyle erkek çocukları kız çocuklarına gödere daha çok terler diye biliyorum
Ftttmm AylizBuglem benim kızımda 5 ay 10 günlük çok terliyor çok giydirmiyorum üzerini de çok örtmüyorum doktor burun etleri var onun etkisi olabilir dedi. Saçları ıslanıyor resmen sürekli kuruluyorum
Mimoza-kizim AylizBuglem terlemesi normal canim ama birde d vitaminine baktır benm kizimda cok terliyordu d vitaminine baktirdim cok yuksek cikti 1 ay vitamin kullanmamami soylediler sonra duzeldi ama terlemesi normalmiş test sonuclarinda bisey cikmazsa