Ebrarmirhan Kizlar ikizlerim var emziryorumda ve 1 yil2 ay oldu hala adet olmadim normal mi bu kdar gecikmesi
Sevvl Ebrarmirhan 1 yıl 2 ayda doktora gitmediniz mi? Konuşulduğu gıbı süt korur meselesının bilimsel olarak doğruluğu yok canım bence bı doktora görünmekte fayda var
benoyleuygungordum_ Ebrarmirhan Doktorum 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi. Ama sizin 1 yılı geçmiş bence bir doktora görünün
Defnemkalbim36 Ebrarmirhan bebeğim 16 aylık oldu sonra adet oldum 21 ayda sütü biriktirdim adetim sonra düzenli oldu yani normal kaç kere Dr gittim süt hormonları baskı yapıyor dedi
Cnslrsln Ebrarmirhan adet düzensizliğin vardıysa normal görülebilir ama gayet düzenli bi adet döngün vadıysa bi doktora danış
Ebrarmirhan benoyleuygungordum_ evet 1 yılı bende duydum internettende baktım 18 aya kadarda olmayabilir diyorlar
Nazli123 Korkma çok normal emzirdiğin için 2 yıl bile olmayan insanlar var her insan bir değil hormonlar rahim bazen kendini geç toparlıyor ama istersne yinede bir doktora görün
Deniztalha Ebrarmirhan emzirme döneminde düzensizlik oluyor genelde ama yinede bir jinekoloji muayenesi oln