zarifbirhanim Kızımın uyku arkadaşı. Aşırı derecede çok seviyor ama maalesef kayboldu. Cok araştırdık hiçbir yerde yok. Satın alalım dedik satan hiçbir yer bulamadık. Elinde bu oyuncaktan olup satmak isteyen var mı?
zarifbirhanim sezer2022 Bilmiyorum ki canım. Hergun kızımla dükkan açıyoruz. Muhtemelen elinden düştü. Bende elimde posetler olduğu icin o an farketmedim. Sonra farkedince geri döndük aradık ama maalesef bulamadık. İsyerini evi her yeri aradık ama yok. Satışta da yok nedense. Kac gundur agliyor zebrami istiyorum diye 🥲🥲
sezer2022 zarifbirhanim dışarda mı inşallah bulursunuz 🙈 ben uyku arkadaşını hiç beşiğinden çıkartmıyorum da sadece yatakta oynayabilir,, o yüzden nerde kaybolduğunu merak ettim
zarifbirhanim sezer2022 Ne kadar guzel. Biz surekli ev dükkan arası gidip geldiğimiz için taşımak zorunda kalıyorum maalesef. Hiçbir yerde elinden de bırakmıyor. Her yere goturmek istiyor. Normalde çok dikkatli davraniyordum ama elimdeki agirliklardan o an dikkat etmemişim. Bulursam mutlaka yedekleyecegim 😇