diaryecos ben 10 yıl boyunca full platin ve ombre saç kullandım, bu zamana kadar yapmadığım bakım kalmadı, en son açık saçı koyultup tekrar açtırınca saçlarım tutam halinde taradıkça koptu bende tekrar koyultup sağlıklı uzamaları için şu ürünleri kullanıyorum

1) yves rocher ve hc care duş öncesi kullanılan saç maskeleri, bir hafta biri bir hafta diğeri olacak şekilde hafta 1 duştan yarım saat önce saç dipleri de olacak şekilde yedirip duşa giriyorum
2) krijen katı şampuan şaçlarımı bununla şampuanlıyorum bebek gibi yapıyor, bir kere sürüp köpürtüyorum saçlarım arınıyor
3) eyüp sabri tuncer saç sirkesi, bunu şampuandan sonra saç dip ve uçlarıma döküp köpürtüp duruluyorum,saçlarım ipek gibi oluyor, her duşta kullanıyorum ben
4) yves rocher ısı karşıtı saç serumu bunu da saçlarıma ısı uygulayacağım zaman kullanıyorum gerçekten saçlarım ısıdan en az düzeyde etkileniyor ve çok güzel şekil alıyor
Bir de fotoda olmayan urban care sıvı saç kremi, açıl mavi onu da duştan sonra taramadan önce kullanıyorum
Ben bu bakımı 1 aydır yapıyorum ve saçlarımın gerek yapısı gerek hacmi gerekse uzunluğunda gözle görünür bir fark var, saç boyam bile çok hızlı aktı gitti, bu ürünleri araştırıp içinden kendinize uygun olanı bir deneyin derim