Busraa1020 Kizlar merhaba balikesir veya ilçelerinde devlet hastanelerinde 8 aydan küçük lokal anestezi ile sünnet yapan bildiğiniz doktor var mı?
Alpmommy_ Busraa1020 devlet hastanesi bilmiyorum ama 4 aylık bebeğimi bandırma da Mesut kaçar da lokal anestezi ile sünnet yaptırdık memnun kaldım
Caglarege03 Busraa1020 herhangi bir devlet hastanesiyle görüştünüz mü? Devlet hastaneleri küçük bebekleri lokal anestezi ile yapıyor canım zaten. Biz devletin üniversite hastanesinde 6 aylıkken yaptırdık ücretsiz lokal
Alpmommy_ Busraa1020 25 mayıs da olduk muayene ücreti dahil 2000 tl ödedik ama haziran için fiyat değişecek demişlerdi
Busraa1020 Alpmommy_ teşekkür ederim fiyat iyiymis umarım değişmemiştir ben de arayıp bi bilgi alayım 🍀
Busraa1020 Caglarege03 bandirma eğitim ve araştırma hastanesinde mi oldunuz ? Hangi bölüme çıktınız peki
Caglarege03 Busraa1020 yok canım ben başka bir ildeyimde genelde devlet hastaneleri lokal anestezi yapıyor diye biliyorum. Çocuk cerrahisine gitmeniz gerekiyor.
Busraa1020 Caglarege03 bugün gittik 1 yaşında tekrar görelim dedi çocuk cerrahı. Ani bi kararla gidip özelde kestirdik bugun 🤭
Caglarege03 Busraa1020 Aaa neden öyle yaptı ki bize doktor ne kadar küçük yaşta olursa o kadar iyi dedi hemen yaptırdık 🤦🏼♀️ iyi yapmışsınız vallahi canım geçmiş olsun 😍🥰
Busraa1020 Caglarege03 keske bize de öyle deseydi 🤷🏻♀️ neyse artık yaptırdık geçti gitti 😅 sağ ol canım teşekkür ederiz 🥰🥰