emation55 Kolilerim bekliyor hazırda valla çok zor durumda bırakıyorlar ben doğudan batıya gideceğim zamanım yine biraz zamanım kalıyor ama batıdan gelecekler daha önce ilişik kesiyorlar onlar için daha çok sıkıntı biran önce açıklansın yani
Htcnnn emation55 biz batıdan doğuya gideceğiz benim kolilerimde hazır kolilemeye başladım bile yavaş yavaş beklersem herhalde son dakika yetiştiremeyeceğim
emation55 Htcnnn herkese Allah kolaylk versin gerçekten bu askeriyenin işleri hep bi değişik zor durumda bırakmaları artık sıktı yani hakkımzda hayırlısı
Htcnnn emation55 Amin inşallah 🙏 ilk defa taşınacağım birde insan çok heyecanlanıyor hemen öğrenmek istiyor
emation55 Htcnnn bende ilk defa taşınacağım bakalm nasıl bir süreç bekliyor bizi nereden nereleri yazdınız
Htcnnn emation55 burdurdayız. Batman Mardin dyarbakır diğer yerleri unuttum şuan. Siz neredeyiz nereleri yazdınız
emation55 Htcnnn Burdur nasıldı çok düşündk yazsak mı diye sonra vazgcetk biz elazığdayz amasya Sinop Bartın Karabük filan yazdık
Iscan Htcnnn eşim mardinli mardını yazmayı çok istedik ama açılmadı batman fln yazfık bizde inş mardın çıkar heryeri çok guzel
Htcnnn Namkol inşallah okadar geç açıklanmaz. İlçeler ne zaman tercih yapılıp açıklanıp ev bulunup gidilecek çok zor ya gerçekten