DenizAli21 Merhabalar oğlum 2 yaşında şu son bir haftadır tırnak yeme peçete ağzına sokma kitaplarını koparıp çiğnemeye başladı her oyuncağı ağzına götürmeye başladı bunun sebebi ne olabilir yaşayan varmı?
Kuzeybabyy DenizAli21 bebekken oral döneminde bile ağzına hiç bir şey sokmayan oğlum iki yaşından sonra her şey ağzına sokmaya başladı kağıt,etiket bile yuttu ☹️ ayakkabı bile sokuyor ağzına 🥲 iki yaş kapatılsın
Lalalac Küçükken vardı şimdi 2,5 yaşını geçti hala ara ara sapıtıyo oyun hamuru kitap kenarları kinetik kum yiyor. Deli oluyorum. Yanlış olduğunu bile bile yapıyor. Doktor meraktan dedi. Hoşlarına gidiyor dedi. Bakalım nereye kadar.
DenizAli21 Lalalac ay bilmiyorum bende yeni başladı dikkatini hemen başka şeye çekmeye çalışıyorum ama aklına düşünce yapıyo gene
Lalalac DenizAli21 çok çektim ben valla. Vermivem diyorum uzun süre vermiyorum. Akıllandı sanıp veriyorum yine aynı🤦🏻♀️
DenizAli21 Kuzeybabyy ay gerçekten öyle dışarda yürürken bile sıkıntı yerden merak ettiğini şeyleri alıp ağzına götürmeye çalışıyo nedir bu iki yaş böyle 😂