Rabia1ahlas Bebeğimin dışkısı 1 haftadır mukuslu geliyodu test verdik ve dışkısında yağ çıktı tekrar vercez farklı hastalıklar olabilirmiş başına gelen var mı arkadaşlar
Baybyy Rabia1ahlas tam bilgim yok ama kistik fibrozis hastalığına topuk kanında bakılıyor diye biliyorum
Rabia1ahlas Kolik değil gündüz uykusu az ama geceleri güzel uyuyo kistik fibrozis diye bi şeylerden şüphelendiler 🥺
Ahlasnurdan Rabia1ahlas merhaba benim de bebeğimde bu hastalıktan şüphelendi doktor yarın ter testi yaptıracağız bizim göğüs kafesinin içine çekmesinden dolayı şüphelendi siz hangi hastane yönlendirdi acaba
Rabia1ahlas Prensannesii__21 ferrum damlaya başladık kahverengi oldu ondan önce sarı gibi yeşil gibi arada bi renkti
Rabia1ahlas Ahlasnurdan merhaba biz ankara Gazi üniversitesi hastanesine gidiyoruz bizde yeniden dışkı Alacaklar izim göğüste bişey yok
Ahlasnurdan Rabia1ahlas dışkısında da yapış yapışlık ve taneciklik var ama bunu göğüs hastalıklarında kine söylememiştim çocuk doktorumuz da bir şey demedi siz böyle yazınca bende test yaptırayım zaten ter testine gireceğiz kaka dan da örnek aldırayım
Rabia1ahlas Ahlasnurdan benim bebeğiminde aynı şekilde dışkısında yağ çıktı pazartesi tekrar vercez bizde bi daha bakalım dediler bencede bi söyleyin bakarlar belki