Elifkalyon Mrb arkadaşlar bebeğim 50 günlük gece uyuyor ama gündüz hiç.uyumuyor daha doğrusu dalamıyor beş dakka sonra ağlayıp uyanıyor bazen 1 saat bazen de daha fazla sallamama rağmen dalmıyor ne yapabilirim bi önerisi olan var mı
isabel Elifkalyon o aylarda çok normal ben de çok çektim ah ahhh kanepeden ayrılamazdım 😊 pusette daha güvende hissederdi kendini orada biraz daha uzun uyurdu. Büyüdükçe düzeldi
Ozi37 Elifkalyon Benim bebegimde 4 aylik oldu hala uyumuyor biraz bebegin yapisiyla alakali kilo alimi iyiyse herhangi bir rahatsizlik yoksa uzulme tek fegilsin😁
Mucizem04 Elifkalyon doymuyor olabilir mi canım tam anlamıyla onun düzenli uyuması gerekir çok küçük daha
Elifkalyon Mucizem04 onu da düşündük ama doyuyor da günde 4 5 defa kakasını yapıyor 1 kilo da aldı 1. Ayin sonunda su an ki kilosu da iyi anlayamadık bir turlu gazını da çıkarıyoruz gaz damlası da kullanıyoruz acaba cay uykusuzluk yaparmı bebekte ben çok çay içerim belki sütten geçiyordur diyorum bi onu denemedim yarından itibaren birakacam bakalim cok şaşırtıcı
Mucizem04 Elifkalyon rezene çayı içmeyi deneyin uyku yapar o günde 1 fincan normal çay yerine tüketin bakın bakalım nasıl olacak
Nslhn53 Kundak yapın 🙂duş aldırın. Aç olmasın. Gazı olmasın. Kabız olmasın 😂 sallamayın dicem ama ben mecburİyetten salladım hiç uyumuyorlardı çünkü çok çektim zamanla değişiyor büyüdükçe 🤷♀️🤦♀️