CennetKapim Alparslan3413 Sahibinden sitesinde filtreleme yaparak daha kolay bulursunuz aslında. Limitinizi yazın. Tramer kaydı, boya vs bunları da filtreleyin. Çünkü 500 bin liraya alınabilecek güzel araçlar var. Bu şekilde bulmanız kolay olur.
Denizoglan Alparslan3413 suzuki sx4 4 yıldır kullanıyoruz çok memnun kaldık rutin bakımlar dışında 0 masraf bir araba
aura_meselesi_bu_sekerim Tuanaveannesi tamamda bayi de suan sıfır araç yok opsiyonlu daha gelmeden bitiyor Rezerve yapılana da 100 bin fark koyuyor 6 ay sonrasına anahtar teslim diyor Kuzenim satış danışmanı birmot da ordan biliyorum
Tuanaveannesi aura_meselesi_bu_sekerim ben de yazıldım ve yaklaşık 2 aydır bekliyorum. Yazıldığımda fiyat 400.000di. Hızlıca teslim edileceğini bilseydim o dönemde 500.000 ödemeyi kabul ederdim. Bana hızlıca teslim alabilmek için 50.000 fazladan ödeme yapmamı istemişlerdi. Aracın Boya tadilat kalemi altında fiyatı artırdıklarını biliyorum. Ama gördüğünüz gibi yine aynı hesaba geldi fiyat.
Tuanaveannesi aura_meselesi_bu_sekerim bayiden bayiye de değişiyor bu istenen ek ücretler. Teşekkür ederim 🙏
Gokturk_ anestod bizim dizel diğeri benzinli olduğu için bagaj sorunumuz oluyordu bebek arabasını koyunca alışveriş yapınca sığdıramıyorduk bunda öyle sorun yok dizel ve bagaj baya boş büyük birde az yakıyor çok şükür 😂