Yavrum_veben2 Kızlar atak haftası çok zor 😞 sürekli kucak ve meme istiyor kollarım koptu karnımı bile zor doyurdum çok bitkinim ..
nazlimsii Yavrum_veben2 benim bebeğimde 55 günlük bugün geceden beri sürekli kucağımda veya emiyor ama asla uyumuyor uyusada 5 dakikalık uykular ne yapacağımı bilmiyorum çok bitkinim bende
Nnurcangull @Yavrum_veben2 17 günlük kızım da öyle acaba bizimde mi öyle bir durum ki. Sürekli memede olmak istiyor ve kucağımda memede uyuyor.
Nurbost Nnurcangull seninki normal kuzum şuan dünyaya alışmaya çalısıyo senin göğsünde kendini güvende hissediyo
Teachermom8 Yavrum_veben2 bizde aynıyız. 3 Mart doğumlu ama 29 Mart 40. Haftası oluyor. İkinci ay atağı üçüncü aya sarktı yani
Yavrum_veben2 Teachermom8 36+4 te biz 2 ay bir gün olmuş oluyor atak haftasına göre ama oysaki 3.ayını dolduracak 🥺
Teachermom8 Yavrum_veben2 yaa sizinde erkenmiş. Valla hissettiriyor kendini bu atak haftası birde üstüne ilk reglimi oldum bugün doğum sonrası Allah yardımcımız olsun
Yavrum_veben2 Teachermom8 bizimki 4 gün önceden başladı inşallah uzun sürmez vallahi dermanım kalmadı kollarım koptu sadece kucak meme istiyo bittim resmen sinirlerim aşırı bozuk ☹️