Aslkryln Yenidogan anneleri gelin sohbet edelim kaç günlük bebekleriniz nasıl gidiyor💖 benimki 18 günlük oldu
Yusufff-41 Aslkryln rabbim sağlıkla huzurla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin gözünüz Aydın olsun 🥰zaman çok çabuk geçmiş gerçekten biz on aylık olduk sayılır 😊
Sebusebu Aslkryln benimki 17 günlük 🙏🏻 Bir de 16 aylık kızım var. Maşallah diyeyim 17 gündür hiç uyumuyoruz 😂😂😂
Nnurcangull @Aslkryln benim kızım bugun 17 günlük oldu. Aşırı zorlanıyorum ve lohusa sendromuna girdim o agliyo ben ağlıyorum bazı şeyler beni çok zorluyor içimde bazen bir sıkıntı oluyor böyle hissetmek istemiyorum kızımı çok seviyorum ama bu da böyle bir surecmis.
Mertpasa1 16 gunluguz zorlanıyorum baya oğlum çok huysuz ağlıyor sürekli çok ta uyumuyor uykusuz uykusuz o ben ne yapicaz bilmiyorum biter mi acaba bu süreç
[silindi] Aslkryln bizde bugun 17 gunluk olduk 2 gundur gaz sancilarimiz sayesinde uykular haram oldu 😵
Prenses_Prens-Annesi22 Benm de oğlum 26 günlük oldu kızım var yaramaz 3 yaşında kardeşini çok kıskanıyor yaramaz🙄😊