Defnenin-annesii Kızımı uyuttum akşama ne yapsam diye düşünüyorum 🤭 sanırım ben biber dolması, tavuk sote, cacık ve salata yapacağım.. Sizde neler var diğer günler için de fikir olsun hem 🤔🥳💐
Defnenin-annesii Sonsuz18 Ayy yaprak sarmasını çok severim bana da kargolayın lütfen 🫣🤣🤣 semizotu salatasını çok severim ama çorbasını denemedim tarifinizi verirseniz denemek isterim bir gün ☺️ afiyet olsun şimdiden 💐
Defnenin-annesii Cyerg Karışık kızartmayı bende çok seviyorum yarın ondan yapabilirim bak 🥳 afiyet olsunn💐
Defnenin-annesii Pikapikapikacuuu Kısırı eşim sevmiyor eşim işte olduğu günlerde kendime yapıyorum bende 🥳 afiyet olsunn 💐
TubaB Busraata33 Pikapikapikacuuu kısırla öğün geçiriyor musunuz ya , bana sanki öğün değil de meze gibi geldiği için hiç tek yapmadım,,, çok severim kısırı bayılırım hatta , yemek olarak düşünmezdim hiç,
Mervegold Defnenin-annesii afiyet olsun Soya soslu tavuk Sebzeli bulgur pilavı Salata yapıcam allah izin verirse
Defnenin-annesii Mervegold Soya soslu tavuk hiç denemedim tarifini yazabilir misiniz merak ettim 🤔 afiyet olsunn💐
Busraata33 Defnenin-annesii Kısır canım çekiyor birazdan onu yapacağım eşim yemeğe geliyor öğlen ,akşama da kızartma yapacağım
Beyninizikullanmakucretsizdir Busraata33 ay bende çoktandır yapmak istiyorum bayadır kısır yemiyorum eşim çok sevmiyor sadece kendime kadar da yapamıyorum 😥
Defnenin-annesii Busraata33 Kısırı bende çok seviyorum da eşim sevmiyor o işte olduğunda bazen kendime yapıyorum bende afiyet olsunn💐
kubra2608 Defnenin-annesii ben diyetteyim kendime yeşil mercimek köftesi yapacam eşime de mantı pişirecem 😊
Defnenin-annesii kubra2608 Nohut köftesini denemiştim ama yeşil mercimek denemedim yeşil mercimeği çok severim eminim köftesi de güzel olur ☺️ tarifi verebilirseniz bir gün denemek isterim 🥳 afiyet olsunn💐