Dmtt06 Kızlar bebeğim 3 ay 11 günlük dün gece sütüm çok azaldı yetmedi çocuk açlıktan ağladı sabah 5 e kadar artık geceleri mama takviye vermek istiyorum hangi mamaları kullanıyorsunuz doktorunuz hangi mamaları önerdi
edafmo Dmtt06 hipp cambiotic organic tavsiye ederim. Kızım kiüvezde doktor önermişti, sonrasında da çocuk doktorumuz iyi mama onunla devam edin dedi. Hem gaz kabızlık problemi az hemde tadı güzel genelde seviyor bebekler
Melis1706 Dmtt06 sma optipro kullaniyorum saglk ocagindaki doktorumla bebek hemsiremde en iyi mama demislerdi.kabizlik gazkusma olmadi.aptamil gaz yapti hipp te burnundan dahi kusuyordu
BetulDefnee Ben ilk aptamil aldım sonra hipp e geçtim daha kaliteli diye ama onu sevmiyorum galiba içmiyor bende farklı bir mama arayışındayım, ya da yeniden aptanile geçeceğim zaten sadece Süt yetmediğinde vereceğim haftada 3 4 kere lazım oluyor
Ozggesen Hipofiz cambiotic öneririm bende. Aptamil çok gaz ve kabızlık yaptı bizde birde hızlı kilo aldırıyor Aptamil o yüzden doktorumuz tavsiye etmedi.