Buglemisss Bugün ebemiz verdi demir ilacini kullanlar memnun mu kabız yaptı mi kaç damla veriyorsunuz
ozlemela8 Buglemisss Vegaferon içeriği temiz bir kan ilacı değil biz hiç kullanmadık. Ocean microfer kullanıyoruz. Ayrıca bebekleri kabız yaptığı söyleniyor
Sinem61 Buglemisss benim kızımı çok rahatsız etti kabız yaptı huysuzlastirdi bestiron kullanıyorum. Vegaferon demiri hızlı yükseltiyor ama içeriğinde kimyasal var, bestiron ya da ocean hızlı yükseltmiyor ama içeriği temiz çocuğu rahatsız etmiyor
Kayrosunannesi Buglemisss sadece 1 kez kullandım kullanmaz olaydım normalde çok sakin olan bebeğim bir gün boyunca ağladı karın ağrısı içinde kıvrandı çok kötü yaptı ocean microfer kullanıyorum suan memnunum da
Bukrelinam ozlemela8 oceanda kan değerlerini çok etkilemediğini içinde bir de şeker olduğu için çok önerilmiyor newvit genelde öneriliyor keçiboynuzu pekmezi var içerisinde
Buglemisss ozlemela8 ebeye sordum bende kabızlık yapıyor mu diye o da hayır dedi dediğiniz özel mi doktora yazdırmam gerekiyor mu
Bukrelinam Buglemisss özel internette ikili olarak satılıyor 90 TL +2 değerli bir de demir olarak değeri yüksek
Ipekerden1 Bizde kabızlık yapmadi hiç her bebekte farklı ben denemek istedim 10 aylık şimdi kan değerlerinde sıkıntı çıkmadı
Dilek36- Kayrosunannesi bende eczane 3 damla dedi ama vagaferonda 6 damlaydı siz kaç damla veriyosunuz ocean dan acaba
Bebegimm1 Buglemisss çok fazla yan etkisi oldugunu okudum dişlerde leke kabızlık kakada kan huysuzluk gaz gibi daha da yan etkileri vardı ocean mıcrofer kullanmıştm yaşına kadar değerleri çok iyi çıkınca bırakmıştık
Buglemisss Bebegimm1 yaa ben sadece kabızlık yapıyor diye biliyordum zaten bebeğim huysuz daha fazla huysuz olmasını istemiyorum bende farklı marka alayım teşekkür ederim 🌸