Kızlar bu otomatik sallanan salıncaklardan kullanan var mı? Memnun kaldınız mı kullanımı nasıl rahat mı? Ve nerden aldınız 😊
MerveKya Joie serina 2in 1 aldım hiç memnun kalmadım ortası çok çukur olduğu için bebek yatmak istemiyo genelde ve hareketlenmeye başladığı aylarda imkanı yok orada tutmanın çok tehlikeli olabiliyo ama kullanıp memnun kalanlarda olmuş yorumlara göre bebekten bebeğe fark edebilir anlattıklarım benim bebeğim için geçerli canım yakında satıcam kolisinde duruyo😅😅
MerveKya ben chicconunkini aldım 19 günlüğüz her gün azar azar koyuyorum hoşuna gidiyor
Thesra tabii bebekten bebeğe değişir peki yatıyor mu o oturduğu yer bebeğin düz oluyor mu 😃
MerveKya hattrick baby nin aldık bizde memnunuz gayet 2.ayda falan salıncağın bi manası oldu bizimki için oyalanıyor yarım saate yakın 9 ay oldu kullanıyoruz sallanıyor kendileri şu an😀
MerveKya Hayır düz olmuyo 3 kademesi var işe yaramayan düz olsaydı o zaman gerçekten işe yarardı bak ☺️☺️
Reckless düz oluyor mu yatıyor mu peki 😃
Thesra olsaydı rahat eder dururdu belki nerden almıştın peki 😃
MerveKya yok düz olmuyor ama ilk aylarda biz ortasına yastık koyup düzlüyorduk 😁
MerveKya E bebekten almıştım canım ☺️Evet raht ederdi ama hiç rahatlık düşünülmemiş😂😂
Ben de kullanıyorum ama çok işe yaramıyo ben uyuduktan sonra koyuyorum orda sallanmaya devam ediyo uyku süresini uzatıyo onun dışında pek işe yaramadı ortası çok çukur olmasın diye de battaniye koyuyorum çukur yerine
ozlem sanırım çoğunun ortası çukur onda sadece oyalanıyor o zaman öyle mi uyumuyor mu?
MerveKya uyuyor ama memede uyuduktan sonra koyuyorum ben kademeleri var en düşüğe açıyorum uyuma süresi artmış oluyor böylece bendekinin markası gracco bu arada
EmineGneDemir ne kadar aldınız o markaya hiç bakmadım
MerveKya biz deposundan almıştık 3-4 yılda bir galan açılıyormuş herşey çok uygundu 200 tl falandı sanırım daha yeni hamileydim
[bilinmeyen] anladım bende kararsız kaldım araştırıyorum uyumak değil de oyalanır diye düşünüyorum
EmineGneDemir ben bi araştırayım onuda o zaman teşekkür ederim değişir tabii sevip sevmemesi çocuğun 😊
Reckless rahat etti mi duruyordu yani çocuğunuz dimi 😃
Thesra özellikle düşünmeleri lazım rahatlığını ama çoğu şeyde düşünülmüyor maalesef 😃
ozlem nerden aldınız peki
Hem 4moms hem de tiny love aldik ikisini de sevmedi bebegim. İlk gun 4moms ta uyudu 2.gunden itibaren ev aksesuari gibi duruyo :)
diraraa hepsi farklı farklı işte kimi seviyor kimi sevmiyor ne kadarlık sizinki 😊
Baby hope var bizdede, dogdugundan beri kullaniyor, muzikli hiz kademeli yatar pozisyonlu oturmali falan ayarlanabiliyor, cok memnunuz 7 ayligiz hala kullaniyor
bilgibulutu ne güzel maşallah yatar pozisyonda olanlar iyi oluyor nerden aldınız ?
4moms aldık evde süs diye duruyor arada koyuyorum ama 5 dkyı geçmiyor ağlamaya başlıyor her bebek sevmiyor malesef 😌
Durulmn evet belli olmuyor maalesef 😊