Bhrm16 Kızlar merhaba spiral çıkartma için devlet hastanesinden kadın doğuma randevu alsam hemen o gün çıkartılıyor mu işten izin aşıp gidicem
ayazbebek_0 Poyrazbebekannesi ben taktırdm eşim hissediyor anlamadım ve taktığımda beri kanama akıntı bıktım gidip baktırcam yerinde mi bayılma falan yok çok acılı bişeyde değil Bhrm16 siz neden çıkartıcaksınz hemen çıkarırlar
Mrvsmt2502 Bhrm16 aynı gün çıkartıyorlar ama kadın doğuma randevu alınmıyor aile planlama diye bölüm var randevusuz gidiyorsun 2 dk sürmüyor sırayla alıyorlar. Benim taktırdığım yerde bu şekildeydi
Minikkalpler_00 Çıkarırlar bildiğime göre çünkü Bn gittiğimde kontrole doktorumun tavsiyesi üzerine hemen aynı gün taktım çıkarmayıda aynı gün yaparlar gün vermezler
Poyrazbebekannesi Minikkalpler_00 nasıl takıyorlar bayıltıyorlar mı odada mı yoksa serviste mi takıyorlar ne kadar süre sonra çıkarıyorlar mesela bir kaç ay sonra çıkartsak oluyor mu ücretli mi seks sırasında hissediliyor mu acıtıyor mu
Bhrm16 ayazbebek_0 ben özelde taktırdım mirena diye spiral adet döngüm yoğun oluyordu dedi takalım keser ama sürekli lekelenme akıntı yıldım diyorum tam adet olucam lekelendim yok ben yapamadım olmadı