Nrgngr Rabisdman1905 2.5 3 aylıkken yüz üstünden sırt üstü dönüyordu 4 aylıkken tersini yapmaya başladı hatta 2.5 aylıkken ilk koltuktan düşme vakamiz oldu 4 aylıkken düşmez diyerekten yatağa koymuştum dönerek yataktan düştü 😬 5 6 aylıkken tamamen dönüyordu döne döne istediği yere gitti 6 ayın sonunda sürünerek emekleme başladı şuan 8 aylığız normal emekleme moduna geçiyor ayağa kalkmaya çalışmaları başladı yürüyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Kadifemsii Rabisdman1905 büyüğüm 3 aylıkken döndü 5 aylıkken emekledi küçüğüm 4. Aya doğru döndü 6 aylıkken emekledi
Yasminmiray10 Rabisdman1905 7 aylik tam oturdu 6 7 aylik döndü 8 de daha iyi dondu simdi 11 aylik kendi etrafında oturaarak donuyo yattigi yerden kalkiyo oturuyo atiniyo bi yere ama emekleme yok sürünüyo
Rabisdman1905 Nrgngr maşallah 🧿 benım kızım 5 ay 22 günlük bugün fark ettim ters gıdıyor sırt üstü yatıp ayaklarını vura vura ters emeklıyor😅 normal emekleme pozisyonunda durmak istemıyor ve dönmuyor dönmekten korkuyor sanırım bıkaç defa döndürdüm korktu suratı değişti sormak istedım o yüzden hangı ayda dönme ve emekleme beklenir
Rabisdman1905 Nrgngr cocuk işte düşmez dersin düşer ne yapacakları belli değil saniyelik tek bırakmamak lazım
Nrgngr Rabisdman1905 her bebek çok farklı ya şöyle deriz tersi olur bak seninki kendine has tarz yapmış 😆 akışına bırakın vakti gelince yapmak istediklerini yapıyorlar çalışma yapabilirsiniz döndürmek için biz de yürüme çalışmaları yapıyoruz hemen yürüsün istiyorum 😂 dur bakalım ne zamana yürüyecek ha deyince olmuyor bekliyoruz artık 😁
Nurten9797 Rabisdman1905 Geri gidiyorsa emeklemek üzere ben kızımı örümcekte çok tuttuğum için geç emekledi önrücegi kaldırdım ertesi gün emekledi tutunarak kalkmaya başladı 9 ayına yakın emekledi
Nrgngr Rabisdman1905 valla öyle ya ilk çocuk tabi tecrubesizlik öğrenmiş olduk geçen ay da yatağa yaturmistm etrafını battaniye yastıkla kapattım aradan geçip düşmesin diye sen o yastıkları aş yere düş yavrum ya artık kesinlikle yukarıda yatirmiyirum yere ser battaniye yorgan yatsın üstünde en iyisi 🥴 aklına gelemiyecek şeyler olabiliyor
Rabisdman1905 Nrgngr yürüyünce daha tehlikeli değil mi ya ben birax geç yürüsün istıyorum 😂 büyüdükçe sorumluluk artıyor sanki yürüdüğü zamanlar sürekli takıp etmek zorunda kalacakmış gibi hissediyorum aman sağlıklı olsunlarda dediğiniz gibi akışına bırakmak lazım🥰
Nrgngr Rabisdman1905 yok ya bak emekledi biraz daha kendi gezeliyor evin için de arkandan geliyor yürüyünce daha güzel olur gibime geliyor bana da herkes senin dediğin gibi işte emeklesin sen görürsün yürüsün sen görürsün diyor bence çocuğu kendi haline bırak evde ona zarar verecek şeyleri kaldır dağıtsın dursun ya çocukluğunu yapsın kafasındayım o yüzden zorluk olmuyor iş beyinde bitiyor ilk 3 4 ay çok zordu ama bak acayip gazimiz vardı en zor dönem o aylar benim için
Usnac1995 Benim oğlum çok tembel sanırım. 8. Ay 3 günlük henüz emekleme yok, karın üstünde dönüp duruyor😀 4. Ayda dönmeye başlamıştı ama. Bakalım ne zaman emekleyecek, şuan öyle tutunup kalkma falan yapabileceğini hiç sanmıyorum
Rabisdman1905 Usnac1995 hergun bıseyler öğrenıyorlar bır sabah bakıyorsunuz farklı bısey yapıyorlar sizinkide bir sabah bakmışssınız birden yürümüş yada emeklemiş ❤️
Usnac1995 Rabisdman1905 ne kadar takmıyorum desem de bazı videolar görünce iç geçiriyorum 🫠 mesela 8 aylık bir bebek saksıya tutunarak kalktı toprakla oynuyor falan. İlla ki yapacak takmamak lazım biliyorum ama analık delilik işte
BalkizimBaloglum2 8 aylik geri emekliyor ama hala tam emekleme yok biraz kilosu fazla gitmeye çalışıyor gidemiyor düşüyor bu seferde sinirlenip ağlıyor 😄
Usnac1995 BalkizimBaloglum2 kaç kilo bebeğiniz. 8 ay 3 günlük 9.200 kilosu benimki de girer mi şişko kategorisine acaba 😂
BalkizimBaloglum2 Usnac1995 evet biraz sisko benimkide 9 kilo 750 gram, kizim var bide o 7 aylikken emeklemisti 8 aylikken uçuyordu 6 buçuk kiloydu ama biraz siskoluktan olduğunu düşünüyorum
Rabisdman1905 Mehtap-37 her cocuk farklı işte belkı birden yürüyecek yada yaşıtlarına göre erken konuşacak bellı olmuyor bu cocukların işi her cocuk özel işte❤️