ikizlerinannesi Kızlar cocuklarinizi kac gunde bir yikiyosunuz bugun tam 1 ayliğiz hastaneden geldikleri gunden itibaren hergun yikiyorum acaba yanlış mı yapiyorum
CemreKerem ikizlerinannesi bebeğim 10 aylık , kışın doğdu 2 günde bir yikiyordum. yazın her gün hatta günde 2 3 kez yikadigimi bilirim İzmirde yaşadığım için burası çok sıcak oluyor . Senin de bebeginin durumuna yaşadığın şehire göre banyo sayın değişebilir. .
Hatice3 ikizlerinannesi bende 1 gün durup 1 gün yıkıyorum 2 güne bir yani kışta olsa üşütmedikten sonra yıkanabilir bence rahatlıyorlar
Nereidd ikizlerinannesi yoo bence iyi yapıyorsunuz evin sıcaklığı iyiyse sık yıkamak iyidir, hem rahatlıyorlar hem de pişik vs olmuyor. Bu arada Allah kolaylık versin biz bir taneyle baş edemiyoruz 🙈
TZA ikizlerinannesi bence nasıl alıştırırsan öyle rahat eder çok iyi yapıyorsunuz her gün yaptırmakla ama annem sağolsun 2 3 gün ne bi yaptır diye baskılıyor 3 aylığız öyle yapıyorum bende
Balevlatlar123 ikizlerinannesi 3 gunfe bir yikiyorum kaynanam ona bilr kziiyor hasta olacak hava soguk diye bana kalsa hergun yikarim
ssulesevimlii ikizlerinannesi dogru yapiyorsunuz bende ilk dogdugu andan itibaren her gun yikiyorum. Son zamanlarda uyku duzeni icin uyumasina 1 saat kala yikiyorum ki uyuyacagini anliyo gece uykusuna gecis yapiyoruz
Duru2018 ikizlerinannesi canım hergün yıkama bebeği hergün yıkamak egzemaya davetiye çıkarır vücudun nem dengesi bozulur bigün durup bigün yıka bence biz öyle yapıyoruz
deletedmom4842 ikizlerinannesi Vanda yaşadığım için havanın durumu belli olmuyor onun için 4 5 günde bir yıkıyorum artık grip oldu çünkü doktor haftada bir yıka dedi ama ben 4 5 günde bir yıkıyorum
AselZeynepli ikizlerinannesi ben de kirki cikana kadar her gun yikadim temmuzda doğdugu icin . Hatta gunde iki kez dahi yikadigim oluyordu . Simdi 3 aylik usutur diye haftada iki kez felan yikiyorum
Zeliha ikizlerinannesi yazin hergun yikadm şimdi haftada 3gun pazartesii carsamba cuma halk gunleri yıkıyorum 😂