zynpsk
Ben 1 ay önce başladım tam 1 hafta sonra öğrendi bütün haftamız ağlayarak geçti ilk 2 gün zaten tuttu inat etti beni pes ettirmeye çalıştı kızım 26 aylık bu arada ama ben vazgeçmedim sizde vazgeçmeyin sakın 3-4 gün bir gerileme yaşadık ama 6.7. Günde pes etti şükür dedim çişi gösteriyor gelince çok fazla konuşamıyor çünkü şuan tam cümlemiz yok kakayıda hala öğretiyorum gibi birşey kaka daha zormuş süreklide yapmıyor çiş gibi değil 2 günde bir yapıyor ağlayarak yapıyor ama çişide öyle yapıyordu ağlamayı bıraktı ilk günler çok zordu titreyerek korkarak yapıyordu kızım korkma çişini yap bye bye diyelim gibi çok fazla konuştum sarıldım sürekli sizin desteğinizde çok önemli yani sakın pes etmeyin o edecek çünkü😂
Ek olarak gece ilk 3 gün bezledim ama sabah kalkıyordu kupkuru 4. Gün gece bezi taktım asılmaya başladı tamam dedim çıkaralım kızım alez serdim yatağına ama yine kaçırma olmadı çünkü kızım gündüz bile tutuyordu zaten son noktaya gelince yaptı hep o bakımdan şanslıydım biraz ama ağlaması bizi çok yıprattı😌