Linaamom 12 ay 17 günlük bebeğim istediği zaman ayakta kendi kendine duruyor 4-5 adım atıyor ama sonra korkuyor sanırım hemen yere oturuyor özellikle beni görünce kucağıma gelmek istiyor sizce tahmini ne zaman yürür tecrübeli anneler??
Deryak52 Linaamom bacakları cansız mı bir kaç ay sonra yürür belki 3 yaşında yürüyenler var zamana bırak
Asyaveannesi04 Linaamom benimki de baya korkuyordu 14 aylıkken yürüdü, 18. Aya kadar zamanı var dedi doktorumuz
Dogacelik Linaamom genis cim alan hali saha gibi yerlere gidin bol bol. Biraz zorlayip yuruyebildigini kesfetmesi gerekiyor. Karsisina gecip size dogru yurumesini saglayin. Size yaklastikca uzaklasin. Bu pratiklerle 2-3 gunde ozguven kazanip yurumustu benim kizim.
Mnzy Linaamom 12aylıkken bizimki adım bile atmıyordu kendi kendine. Hatta elini bırakıp ayakta durmuyordu bile 14aylıkken adımladı 15.aynın sonuna doğru yürüdü sizinki adımlıyorsa 1aya yürür
Linaamom Deryak52 bacakları cansız olabilir korkarak adım atıyor kendi haline bıraktım ne zaman hazır hissederse ozaman yürüsün diyorum ama bir yandan da merak ediyorum
Deryak52 Linaamom Benim bebeğimin de bacakları çok cansız uçuyor uçurtma gibi ayaklandı zaman dengisini kaybediyor emeklemesi jet gibi hareketli baya 40 geçmeden canlandı ama bacakları çok cansız
Simaykck Linaamom Yürüteçe biniyor mu benim kızım yürümeyi bayağı yürüteçte öğrendi ayakta çok duruyordu onda yorulunca oturuyordu içine zaten 10 aylıkkende yürümeye başladk önce koltuklara tutundurduk koltuğun sonuna oyuncak koyuyorduk kızım yavaş yavaş yürüyordu en sonunda artık babasıyla karşı karşıya geçip hadi kızım bana gel babana git diye diye yürüttük sizde cesaretlendirin
Dogacelik Linaamom benim kizim babasiyla yapmisti bunlari. Anneler hep guvenli kiman☺️ siz de babadan destek alabilirsiniz.
Azraada58 Linaamom benim kızımda tutunup kalkıyodu ama aşırı korkuyodu yürümekten bacaklaruna masaj yapıyodum ama zamanı gelince illa yürür 14 aylıkken yürümeye başladı ama hala korkuyo düşünce 15 ayda tam yürür bende takıntılıydım kızım 10 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü 18 aya kadar normal zamanı vardır kendini hazır hissetmiyordur canm panik yapma yürür allahın izniyle
Azraada58 Linaamom bide sende cesaretlendir ayaga kaldır arkasında dur gel de elinden tut adım atar yavaştan yavastan başlat kasları güclensin
Linaamom Azraada58 yapıyorum gün içinde hep teşvik ediyorum önüne geçip gel gel yapıyorum geliyor 4-5 adım farkettiği anda yere çöküyor ☺️
Linaamom Deryak52 yok takmıyorum canım kendini ne zaman hazır hissederse ozaman yürüsün canı sağolsun da☺️Allah a şükür sağlığı yerinde hep böyle bakıyorum artık her şeyi çok çabuk kapar maşallah sadece merak ettim deneyimli annelerden
Azraada58 Linaamom tamam işte kuzum yavas yavas başlıcal sabırlınol sonra peşinde koşucan bnm kız suan durmk blmiyr 🤣
Linaamom Azraada58 😂şuan bile zaten biyerlere tutunup yürüyor ve her çelmeceyi karıştırıyor valla artık saldım etrafı keşfediyor dye
Azraada58 Linaamom ohhh cekmecelere giriştiyse tmm bizdede öyleydi aynen hic problem yapma yürür ozmanda ay oturdugu zaman ne güzelmiş diyicen en azından sende oturuyodun 🤣