BuzluLatte Kızlar merhaba. 6 ay 7 günlük bir kızım var. Yaklaşık 15-20 gündür uyutup yatağına koyduktan sonra iki ayağını hızlı hızlı kaldırıp yere vuruyor defalarca. Bazen emerken gün içinde oynarkende yapıyor. Ama uyurken daha fazla yapıyor ve haliyle uyaniyor şuan bu 6. kez uyutusum ama o bıkmadan aynı şeyi yapıp uyanıyor. Bebeği böyle yapan var mı ? Nasıl engel olabilirim vazgecirebilirim ? Eşimle acaba ayaklarını mı baglasak diyoruz 🙄😂
Dlr89 BuzluLatte benim kızım 9 aylık yakşalık 1 aydır yapıyo bunu keşfettiği andan itibaren yapıyo önce bi takip ettik anlamaya çalıştık oyun yapıyo aklınca sizin bebeğiniz bunu yaparken ağlamıyo dimi ona dikkat ettinizmi allah korusun bacağı ağrıyodur mesela yapıodur
Melis1706 BuzluLatte kendini uyutmaya calisiyor daha oncede kafasini sag sola cevirip uyuyordu benim bebegim
beybiliko BuzluLatte benim bebeğim gün içinde yapıyor ayak vurmayı, çıkan pat pat sesleri seviyor sanırım, çünkü parke gibi zeminlerde daha sık yapıyor ve yaparken çok gülüyor, ayakları da acımıyor herhalde, yatarken yapmıyor ama uyandığında da vuruyor bazen
BuzluLatte Sedacool gazını fazlası ile çıkarıyor, o hareketi yaparken bı zorlanma da görmüyorum ama bilemedim ki
BuzluLatte Dlr89 yok ağlamıyor çok şükür a gülüyor gayet hoşuna gidiyor bı anda uykusundan uyanip heyecanlı heyecanlı yapmaya devam ediyor ama uykusuzluktan ben ağlayacağım 🥲 peki geceleri uykusunda da yapıyor mu kiziniz
BuzluLatte Melis1706 aah ah masaallah sizin bebise. Bizimki de kendini uyandırıp bütün uykusunu kaçırmaya çalışıyor
BuzluLatte beybiliko kizimda öyle gün içinde yapar ama uyuyunca daha fazla yapıyor yatakta baya da ses çıkarıyor yumuşak ayakları da acımıyor yaptıkça yapıyor
anymom Benim oğlumda uyurken yapıyor ama yaşadığım yer şu an çok sıcak ben üzerindekini atmak için yaptığını düşünüyorum 😅 Sizde de böyle bi durum olabilir mi