Busra4598 Bebeğim 2 aylık emdikten sonra hemen gazını cıkaramıyor ve öfkeleniyor damla da işe yaramıyor sizler nasıl yapıyorsunuz
Mustafayigitvebeytugannesi Busra4598 Anason çayı, rezene çayı ve kimyon çayını iç. Bebekte eskisi gibi gaz kalmıyor. Birde ben nurse harveys şurubunu kullanıyorum. 46 günlük bebeğim. birde bazen yüz üstü yatırıp sırtını ovala öyle de rahat çıkıyor gazı.
prensannesi_2 Busra4598 ben sabah aç karnına kimyon içiyorum kahvaltıda rezene akşam bide kimyon içiyorum tekrar gazımız bitti şükür gaz damlasını bile bıraktık kendi kendine gazını çıkartmaya başladı
Busra4598 Mustafayigitvebeytugannesi yüzüstü yatırıp ovalıyorum cıkmıyor çayların faydası var mı gercekten
Semanur51 Mustafayigitvebeytugannesi ben rezene içiyorum pek de faydasını göremedim çok gazlı benim oğlumda
Mustafayigitvebeytugannesi Busra4598 ben daha içmedim eşime bugün aldiracagim ama benim teyzemin kızı çok faydası olduğunu söylüyor. Tohum şeklinde aktarda satılıyomus sen alıp kaynatıp içiyomussun.
Mustafayigitvebeytugannesi Semanur51 benim teyzemin kızı az bı rezene az anason az bişey de kimyon tohumu üçünu bir karıştırıp öyle iciyomus sütte yapıyormuş.
Semanur51 Mustafayigitvebeytugannesi bir bardak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içtim dün çok faydasını gördüm
Semanur51 Mustafayigitvebeytugannesi suyu kaynatıp üzerine kimyon kattım biraz da şeker o şekilde içtim