aliMommy Merhaba, tamponun kızlık zarına normal şartlarda ulaşması mümkün değildir fakat istisnai durumlar göz önünde bulundurulduğunda; kişinin vücut yapısı, zarın esnekliği ve yerleştirilirkenki dikkatsizliğe göre bu durum elbette değişkenlik gösterebilir.
Yorumlara da çok şaşırdım açıkçası; çocuk yaşındaki bir bireyin evlenmesine ailesi rıza gösterse dahi karşı çıkacak nice aydın görüşlü insan burada bir çocuğun bekaretinin yalnızca kendisini ilgilendirdiğini savunabilmiş…
Endişenize saygı duyuyorum; kardeşinizin yaşı küçük olduğu için endişenize hak da veriyorum açıkçası fakat bu hakka yalnızca kardeşiniz reşit olana kadar sahipsiniz. Reşitlik yaşı da tartışılabilir tabi bence 18 yaş çok küçük bir yaş fakat sizin zannettiğiniz gibi kardeşiniz 30 yaşına da gelse evlenene kadar siz onun bekaretini savunmak ve korumakla görevli değilsiniz.
Endişe kısmına gelecek olursak da yaşı kaç olursa olsun bir birey için duyulacak endişe yalnızca o bireyin, kendisinin zarar görmemesi adına olmalıdır; diğer bireylerin o kişi üzerindeki hak sahipliğine istinaden duyulan endişe ise endişeden ziyade zorbalıktır.
Kardeşinizin tüm kötülüklerden uzak, aklı başında ve eğitim dolu bir hayat sürmesi dileğiyle… 🌺