lina_anne Kızlar acil cevap yazım 2 gündür gögüslerim catlamıs ve kan icerisince agrıyor zar zor emziriyorum ne yapmalıyım ?
Feyzosumunannesi lina_anne benimki 2 ay geçmedi herseyi denedim hiç birsey fayda etmedi en son garmastan pomat aldım 3. 5 gün düzenli kullandım gecti çok geçmiş olsun
Meraklii lina_anne krem falan tek basina yeterli değil tek çaresi hava alacak ben emzirdikten sonra krem(lansinoh) sürüyordum daha sonra açık bırakıyordum öyle iyilesti ve yara olmadi
xtutku lina_anne emzirme öncesi ve sonrası soğuk su ile yıka zeytimyağı sür bol bol ve havalandır emzirmediğin saatlerde açık kalsın
Zbkroglu Gümüş kapaklar var emzirdikten hemen sonra göğüs ucuna koyabilirsin. Kendi sütünle iyileşiyor. Sürekli emzirmeden sonra kullan ama ben çok faydasını gördüm.
Gzde29 Fito ve garmastan pomat iyi geliyor gümüş kapak yarayı nemli bıraktığı için iyileşmeyi geciktiriyor. Her emzirme sonrası bu iki kremi dönüşümlü sürüp göğüsleri açık bırakmak iyi gelecek🌸
lina_anne Valla denemedigim birsey kalmadı. Bugun doktora gittim hem bana hem bebege antibiyotik verdi inşallah öyle gecer hepinize tesekkür ederim