Dygss slm arkadaslar 4 aylik oglumda neredeyse 2 aydir gecmeyen hirilti tikaniklik vaar 2 kez dr a gittim rontgen de cekildi cigerler temiz.ilac vermiyolar serum diyo doktorlar serum damlatma fayda etmiyor basina gelen varmi nedir nasil gecer
Demiralp60 Dygss canım benimde aynı hiç geçmiyor o hırıltı serum fizyoloji kullanıyorum sonra aspiratörle çekiyorum.ama yine aynı
Aslihan27 Dygss bizim de var aynı hırıltı doktor reflüsünden kaynaklanıyor demişti büyüdükçe geçecek dedi 2buçyk aylığız bizde
Pnr-talha Bizde bi usutme durumu atlaattik bazen hala hirilti oluyor ama genelde burnu tikanik oldugunda veyatta balgam varsa olur. Bebeklerin iyilesmeside cok uzun suruyor ya sizinkide hastalikmi atlatmisti
pozitifanne Benim bebeğimde 7 aylık 8 ay olmak üzere 4 aydır hırıltısı var burnundan horluyormuş gibi sürekli ses geliyor 4 aydır serum fizyolojik ve otribebe kullandım ama hala aynı. Akciğer röntgeni de temiz çıkıyor. Ve artık çok üzülmeye başladım
irem_alya_srtsn7 Doktor bişe yok diyor. Fizyolojik serum kullanıyorum ama geçmiyor. Bende bıraktım artık