Mihradenzeyno Sütüm yetmiyor, ek olarak hangi mamayı kullanayım, çok ağlıyor, susmuyor, eli hep yumruk belli doymadığı, hem emzirip hem mama vereyim hangi mamayı önerirsiniz
MerveeeeeEsila Mihradenzeyno eger yeni dogansa sma comport u öneririm gazı daha az yapıyor kızım cok severek içiyordu (sma ın optipro olanı var o baya gaz yapıyor alırken dikkat edin yani bizde öyle yaptı en azından)
ikiboncukannesi_ Mihradenzeyno canım sütünün yetmediğinden emin olman için bi sağsan hani kaç cc çıkıyo ediyo bi bak
keremarasmom Mihradenzeyno canim boza bende inanilmaz sut yapti bebegim 13 gunluk ilk defa goguslerim sertlesti ve agridi. Denemediysen tavsiye ederim
birinsan14 Mihradenzeyno gazdan ağlıyor olabilir benim çocuğum da aşırı gazlı bir bebekti çok ağlardı hele akşam geceye kadar susmazdı asla erken uyuyan bir çocuk olmadı. Bunlar doymadğı anlamına gelmez
Yazell @“Mihradenzeyno”#p26013811Mama hakkında bilgim yok ama madem mama vereceksiniz gaz yapmayan biberon tercih edin 🤍
esractl Doktor bize hipin keçi sütlü olanını önerdi onu kullanıyoruz bide golden goat keçi sütlü onları kullanabilirsin en iyileri
birinsan14 Günde kaç bez çıkarıyor, kilo alımı ne durumda ona bakın. Yenidoğan bebeklerin eli hep yumruk olur zaten. Kaç ay sonra normal açık oluyor elleri. Böyle başlayıp sonra tamamen mamaya dönebilir anne sütünden mahrum kalabilir. Üstelik sağdığınız süt ike emzirdiğiniz kesinlikle aynı olmaz. Memeleriniz depo değil fabrika şeklinde bebek emdikçe üretilir. Bol bol emzirmek süt yapan şeyleri de abartmadan yemek önemli.
Gizem2665 Mihradenzeyno merhaba benim sütüm yetmediği için mama-meme gittik doğduğundan beri hipp combiotik kullanıyorum aventinde antikolik biberonu var gaz yapmıyor ikisi mükemmel öneririm
Gizem2665 Mihradenzeyno 30 ml e 1 ölçek şeklinde ayarlıyorsunuz ben mesele emziriyordum baktım doymadı 30 ml yapıp 1 ölçek mama koyuyordum içiriyordum tabii ayına göre ml ini arttırıyordum doktorumuzada danıştım gazdan dolayı haftada 1 veya 2 kere mamasına asitsiz zeytin yağı koyuyordum 1 çay kaşığı inşallah iyi gelir bebişinize 🌼🌼