T-V-D yok hayır sorabilirsiniz bir ara cevap veresim gelmiyordu burda anneler sorunca ama atlattım biyandan bu hastalık nadir gelişen bişey deneyimi olan az insanız içimiz alsa almasa bu konuyu konuşup bilgi paylaşımı yapmamız şart gibi bişey sorun yani bildiğim kadarıyla yazarım
Ayağından kırık yüzünden ameliyat oldu kemikte boşluk oluştu kırık yüzünden onun dolmasını bekliyoruz iki yıldır yıllık kontrole çağırıyor ortepedicimiz, kemikte boşluk dolmazsa yeni bir çözüm dusunecekler ama çocuk olduğu için dolar diye umuyorz,yenilerde emar ultrason istediler çektirdik , kardiyoloji göz muayenesi istedi onları yaptırdık temiz çıktı , ekstra gelişim testi istedi canınız sıkılmasın ama bu hastalık çocuklarda öğrenme güçlüğü yaşatabiliyomus şuan onu anlamaya çalışıyoruz var mı yok mu diye ,ama halledeceğiz varsa da çocuğuma desteğimi hiç esirgemeyecegim belki diğer çocuklar 1 dk da öğrenirken oğlum 1.5 dk da öğrenecek ama doktor ileriki hayatını etkilemez diyor okul hayatını atlattıktan sonra ,onu da yardimlarimizla gerekirse pedagog psikolog ne lazımsa halledeceğiz , fiziksel olarakta bizarari olmaması için sürekli emar ve göz muayenesi isteyecekler ,en son geçen hafta sonuçları göstermeye gittik bana üniversite hastanesi takip ederse daha iyi olur dediler yakınınız da üniversite hastanesi varsa direk orayla baslayin istersemiz daha detaylı bakılıyor eminim oyuzden yönlendirdi ,bide genetik test istemişti onun sonucunu bekliyoruz hastaneden şimdilik bu kadar seneye gelin dedi ama ben götürürüm bir altı aya yine testleri yenilemeye