Alparrslanmomm Kızlar 10 aylık bi bebeğim var saçlarını daha hiç kesmedik. Oldukça seyrek saçları. Siz kestiniz mi renginde veya gürlüğünde değişim oldu mu?
pasaklisinkukuli Alparrslanmomm dört aylık sıfıra vurduk rengi aynı dökülme durdu ve hepsi eşit çıktı
tineanigra Alparrslanmomm renk değişimine bişi diyemem olabiliyor ama gürleşme olmaz kazıtırsanız sadece eşit çıkar ve sertleşebilir bu da şimdikinden gür görünmesini sağlar.
MeetJoeBlack Alparrslanmomm biz 9 aylıkken kestirdik. Düz ve koyu renkti saçları. Kestirdikten sonra çıkan saçlar kıvırcık ve daha açık renk oldu.
Alparrslanmomm pasaklisinkukuli anladım canım oğlumun saç rengini çok beğeniyoruz biz kimisi dedi ki rengi de değişir öyle deyince vurmasak mı diye düşündük de değişmiyor demek ki
Alparrslanmomm tineanigra anladım canım şimdiki bebek saçları da yumuşacık kıyamıyorum ama seyrek olduğu için de kararsızım. Aynı anda çıkınca gür gibi görünebilir doğru
Alparrslanmomm MeetJoeBlack ilk kez duydum bunu da kıvırcığın düzleştiğini duymuştum ama tam tersi se mümkünmüş demek ki 😍
MeetJoeBlack Alparrslanmomm evet valla biz de şaşırdık ☺️ şimdi de 21 aylık , sıcaklıyor çok ama korkuyorum kestirmeye düzleşirse diye 🫠