Sedas00 Tombikdonerartikcokpahali ben satıyorum chicco 400 tl tertemiz ışıklı ve müzikli dilerseniz dolap uygulaması hesabımda satışta
Ozlemdolugan Tombikdonerartikcokpahali fisher price kelebek rüyalı dönencesini satıyorum yeni gibi dolaptan ozlemmygt teklif verip anlaşabiliriz suan sıfır fiyatı 800 900 olması lazım
Tombikdonerartikcokpahali Olmazbebek Teşekkürler Dönen ve ışıklı ariyorum bende yaptim böyle fakat sevmedi
eknur Tombikdonerartikcokpahali ben dün gittim cıvıl magazasjndan 270 TL ye aldım müzikli bı cıvıl magazi var ise uğrayın isterseniz ya da mobil uygulamadan
Ozlemdolugan Tombikdonerartikcokpahali ne kadar ayırırsınız peki ücret olarak ona göre yrdımcı olurum havale olacaksa inebirim daha
Tombikdonerartikcokpahali Ozlemdolugan Maalesef hem sizin gonlunuz olmaz suanlik daha dusuk bütçeli ariyorum fiyat aralığım 250 alti
Irmakmelegim Tombikdonerartikcokpahali kelebek rüyalı donence elimde var kızım 9 ay kullandı herseyi calisir durumda satabilirim 250 TL yada 200tl + kargo sizden şekilde
Masalkizinannesi Tombikdonerartikcokpahali almak sizin tercihiniz tabiki ama dönence ve otizm arasindaki ilişkiyi bir araştırıp öyle karar verin isterseniz naçizane tavsiyem.
Ozlemdolugan Masalkizinannesi otizm doğuştan olan bir durum dönenceyle ne alakası olabilir saçmalayın lütfen çoğu anne dönence kullanır lütfen herşeyi otizme bağlamayın artık