Nazfiruze Merhaba emzirirken 1 bira içsem bişe olur mu içtikten kaç saat sonra emzirmem gerekiyor bebeğim biberon tutmuyor ama sağıp emzirme şansım yok
seninanonim Nazfiruze İçebilirsiniz içtikten 3-4 saat sonra emzirebilirsiniz ama alkol oranı yüksek bir biraysa bence sağıp öyle vermeniz daha iyi olur
Ysgl26 Ahaha iç kız bişy olmaz 1 biradan. Ama içtikten sonraki ilk sütünü sağ dök doktorum öyle demişti. Ayda yılda 1 bira 1 şarap içebiirsin demişti
Bibebek_ canparelerim içebiliyor yanlız 🤷🏻♀️ doktorlar da içtikten sonra emzireceğin zaman içtiğinin üzerinden 3 saat geçsin diyor 👍🏻
Nilush Nazfiruze alkol bebeğe geçmiyor diye biliyorum. Ki ben tatilde baya baya içtim. Hem sütüm aşırı azalmıştı ona iyi geldi hemde cidden bunalmıştım bir sürü badireden sonra.
Nilush Nazfiruze gerçi oteldekilerin sadece tadı bira gibi. Aşırı seyreltilmiş alkol oranı sıfıra yakın 😅
Bibebek_ Nazfiruze 1 tane yüksek alkollü hariç içebilirsin asla demelerine bakma ne olur ne olmaz önceden biraz sütünü sağ bebek için içtikten sonra sütünü sağ dök öyle emzir bi sıkıntı olmaz dalga geçer gibi yorum yapanlara takılma bu arada ben takıntılı olduğum için sağıp dök dedim garanti olsun diye ama dökmeden de direkt emzirebilirsin
Smnl Nazfiruze 1 bira ya da 1 kadeh şarap içebilirsiniz sağmanıza gerek yok, sütten geçme oranı çok düşük. Doktorum o kadar alkolü beklemiş meyve yersen de alırsın demişti. Bende hiç bir zaman sağmadım , haftada 1 içiyorum