Nurcan_3480 Geceleri sürekli yatakta dönüyor bu yüzden yatmıyor sabaha kadar başında bekliyorum artık uykusuzluktan başım çok ağrıyor bir çözümü olan var mı bir de dişlerimiz de çıkıyor
Feyzosumunannesi Nurcan_3480 Benim kızımda öyle 12 aylık 1 aydır sırt üzeri yatiyorum yüz üstü dönüyor öyle uyumayı seviyor sonra dönerken uyanıyor mizmizliyor emzik veriyorum susuyor ilk başlarda oyle yatmasindan korkuyordum ama baktım ki öyle rahat bıraktım kendi haline
_The_ANA_ Nurcan_3480 11 aylık olmuş zaten dönmesinden neden şikayet ediyorsunuz? Benim oğlum da daha küçüklüğünde bile döne döne rahat rahat uyurdu hala öyle
Selamcanim Nurcan_3480 benim kızım da 8 aylık aynı şekilde sürekli dönüyor uyanıyor. Bende ilk iki gğn uyuyamadım. Şimdi oturma odasına yere yorgan serdim. Kenarlarına yastık koydum. Yanında uyuyorum. Dönse de duruyor. 🤣🤣
Nurcan_3480 Feyzosumunannesi yok canım söyle anlamda diyorum dönüyor sürekli ondan dolayı uyanıyor uyuyamıyor
Nurcan_3480 _The_ANA_ anlatamadım galiba bebeğim gece uyuduğu yerde sürekli dönüyor hiç durmuyor bundan dolayı gece uyaniyor dün gece 1 buçukta uyandı sabaha doğru uyudu
Nurcan_3480 Gmznr2909 canım uyuduğu yerde sürekli dönüyor mız mızlanip ağlıyor sonra da gece uyaniyor uyuyamıyor
Gmznr2909 Nurcan_3480 alışır her uyandığında gidersen tekrar dalmaya kendiliğinden dalmaya alisamaz ortalık ayağa kalkmadigi sürece bekle 11 aylıkken benim oğlumun da uykusu sorunu oldu çok sık kalkiyordu yaklaşık 2 haftalık bir süreçti biraz sabırlı ve sakin ol alışır o tekrar dalmaya